Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνέλαβαν 2 άτομα στην Αξιούπολη Κιλκίς για παιδική πορνογραφία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Δοϊράνης και της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας συνελήφθησαν την Παρασκευή (22.02.2013), στην Αξιούπολη Κιλκίς, δύο ημεδαποί 50 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στα σπίτια των προαναφερομένων και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του 52χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν σπίτι του 50χρονου δύο ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα (USB STICKS) και ποσότητα κάνναβης (0,7) γραμμαρίων, ενώ στο κατάστημα του 52χρονου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης (0,5) γραμμαρίων, μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα όπλο τύπου flobert που κατείχε παράνομα και 8 φυσίγγια διαμετρήματος 0,22 mm.

Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα (USB STICKS), εντοπίστηκαν αποθηκευμένες (469) φωτογραφίες ανηλίκων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γνωρίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις κατά τόπους αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες, καθώς και με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

· Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461 ή

· Στέλνοντας e – mail στο 11012@ hellenicpolice.gr

2 σχόλια:

  1. Ονόματα κυριοι ...
    ΟΝΟΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι τους ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν...... Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.