Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται το όργιο των παρανομιών από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στο δάσος των Σκουριών, τώρα υπό την επίβλεψη του κ. Δένδια



Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com
Χθες Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου καταγγείλαμε στις αρμόδιες αρχές την παράνομη επανακατασκευή των κτισμάτων που καταστράφηκαν κατά την επίθεση των αγνώστων στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Η καταγγελία εδώ. Όλα αυτά τα έργα είχαν κριθεί παράνομα από το αρμόδιο Γραφείο Δόμησης του Δήμου Αριστοτέλη και είχαν επιβληθεί τα σχετικά πρόστιμα (δείτε το έγγραφο εδώ κι εδώ). H απάντηση της εταιρείας ήταν ένα θρασύτατο: “Παρανομήσαμε συνειδητά”! (εδώ)

Η επανακατασκευή αυτών των κτισμάτων είναι παρανομία καθ’υποτροπήν και συνεπάγεται την κατεδάφιση τους, την επιβολή πολλαπλάσιων προστίμων και την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας, με σύλληψη των υπευθύνων και των εργαζομένων και την κατάσχεση των χρησιμοποιούμενων μηχανημάτων και οχημάτων.

Οι αποδείξεις της παρανομίας είναι στο βίντεο. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ από το αρμόδιο Γραφείο Πολεοδομίας και το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας στα οποία απευθύνουμε την καταγγελία μας να εφαρμόσουν το νόμο.

Επισημαίνεται ότι, εκτός από την αποψίλωση του χώρου του ανοικτού ορύγματος και του φρέατος καθόδου στα υπόγεια έργα για τα οποία έχουν εκδοθεί οι σχετικές εγκρίσεις, όλα τα υπόλοιπα έργα και αποψιλώσεις δάσους που εκτελεί η Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές γίνονται χωρίς τις σχετικές εγκρίσεις, ενώ έχουν καταπατηθεί και ξένες ιδιοκτησίες. Το “Παρατηρητήριο” έχει καταθέσει συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες καταγγελίες για αυτές τις παρανομες εργασίες (δείτε εδώ και εδώ), χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει οποιαδήποτε πράξη επιβολής του νόμου. Αντίθετα, τα παράνομα φαίνεται να “καθαγιάστηκαν” με την παρουσία στα καμμένα του ίδιου του Υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.