Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την “Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές”

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε η 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη Δράση 1.4 “Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές” του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις » του ΠΑΑ 2007-2013 .
Δικαιούχοι μπορεί να κριθούν αγρότες, φυσικά & νομικά πρόσωπα που:
Έχουν ενεργοποιήσει, το 2009 δικαιώματα προερχόμενα από τον καπνό στις περιοχές παρέμβασης
είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ).

Αιτήσεις ενίσχυσης από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ή στις κατά τόπους Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) ή στις Οργανώσεις Παραγωγών Καπνού (ΟΠΚ) ή στα κατά τόπους Κέντρα Ελέγχου Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕΠΠΥΕΛ) από 8/2/2013 έως 8/3/2013.

Επισημαίνεται ότι:
- Επιλέξιμα είναι τα αγροτεμάχια, με ελάχιστο μέγεθος 0,05 Ha, τα οποία καλλιεργήθηκαν με αρδευόμενο αραβόσιτο, βαμβάκι και μηδική στις περιοχές παρέμβασης και δηλώθηκαν στην ΑΕΕ του 2012.
- Ένας ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να μετέχει σε περισσότερες από μια (1) προσκλήσεις (συμπεριλαμβανόμενων των προσκλήσεων της Δράσης 1.4 σε περισσότερες από μία (1) δράσεις του μέτρου 2.1.4

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής -Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3 , 1ος όροφος , Τηλ. 2341350151 Ηλ. δ/νση : u12906@minagric.gr, στην ηλ δ/νση του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr., στην ηλ δ/νση του του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών www.agrotikianaptixi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.