Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Νέα διαδικασία αδειοδότησης επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Από τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται τα εξής σχετικά με τη νέα διαδικασία αδειοδότησης των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος: 
Με την έκδοση και ισχύ της νέας υγειονομικής διάταξης Υ1γ/ΓΠ/οικ.96967/2012 (ΦΕΚ 2718/τ.Β΄/8/10/2012) εξομοιώνονται σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες αδειοδότησης όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη νέα κατηγοριοποίηση που προβλέπεται.

Στα πλαίσια αυτά, γίνεται γνωστό ότι η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης παύει να εκδίδει τις βεβαιώσεις καταλληλότητας που χορηγούσε απευθείας για ορισμένες δραστηριότητες που προέβλεπε η Υ.Δ. Α1β/8577/83 (όπως καντίνες, οχήματα πώλησης στις λαϊκές αγορές, πλανόδιοι μικροπωλητές κ.τ.λ.) όπως και τη χορήγηση αδειών για την εγκατάσταση ψυγείων στα αναπηρικά περίπτερα.

Όλες οι εν λόγω δραστηριότητες πρέπει πλέον να αδειοδοτούνται με την ίδια διαδικασία που προβλέπεται για όλες τις επιχειρήσεις υ.ε., δηλαδή υποβολή δικαιολογητικών στην αρμόδια αδειοδοτούσα Δημοτική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.