Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Δυνατό τεστ για τους αθλητές αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή στο Λιτόχωρο Πιερίας

Μια πρώτης τάξης ευκαιρία δίνεται στους αθλητές των μεγάλων αποστάσεων του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του επερχόμενου Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανωμάλου δρόμου αυτή την Κυριακή, αφού στο Λιτόχωρο Πιερίας θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός ανώμαλος δρόμος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας . 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει δηλώσει στον αγώνα δέκα αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες του αγώνα, με τον ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην εμφάνιση του Αιμίλιου Μαβίδη στα 4000 μ Παίδων, της Ευρυδίκης Ασημακίδου στα 3000 μ Κορασίδων, της Ελένης Φωτιάδου στα 1000 μ των Παγκορασίδων και των Φανής Αβράμογλου και Δημήτρη Καραμανίδη στα 1000 μ των Μίνι.

Στον αγώνα των 6000 μ Ανδρών αναμένεται να αγωνιστούν και οι βετεράνοι αθλητές του συλλόγου Αντώνης Σαρίδης, Δημήτρης Βραχιόλογλου, Λάζαρος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Νικολαίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.