Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τρία Χρυσά και ένα Αργυρό Μετάλλιο για τον ΑΘΛΟ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα ΤAE KWON DO της ΕΤΑΒΕ

Στις 26-27 Ιανουαρίου 2013 τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της Ένωσης Βόρειου Ελλάδος της ΕΛΟΤ. Η συμμέτοχη αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα η διάρκεια των αγώνων να είναι από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το βραδύ και τις δυο ημέρες που διήρκεσε το πρωτάθλημα. Το στάδιο παρέμεινε κατάμεστο όλη την ημέρα και το θέαμα ήταν υψηλό λόγο της χρήσης από την Ένωση των Ηλεκτρονικών συστημάτων Θώρακα dae do που προσέδωσαν στους αγώνες το κύρος της αξιοπιστίας και της Δικαιοσύνης του συστήματος αυτού.

 Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές. Η Δαδούπη Νίκη στα -47 κιλά στις ηλικίες 2000-2001, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση ,και το χρυσό μετάλλιο, ο Κατσαούνης Γιάννης στα -49 κιλά στις ηλικίες 2002 όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ο Νικόλαου Αριστείδης στα +65 κιλά στις ηλικίες 1998-99, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ο Νίκογλου Παναγιώτης στα -61 κιλά στις ηλικίες 2000-2001, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο, ο Κυριακίδης Κλεόβουλος στα -61 κιλά στις ηλικίες 2000-2001 όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση, ο Τριανταφυλλίδης Απόστολος στα -49 κιλά στις ηλικίες 1998-99 στην οκτάδα, η Καπασακαλίδου Παρθένα στα -55 κιλά στις ηλικίες 1998-99, στην οκτάδα, ο Μουρατίδης Χαράλαμπος στα -45 κιλά στις ηλικίες 2000-01, στην οκτάδα. 

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών τους, έδωσαν συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάκτησαν μετάλλια και πρωτιές αλλά και σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν, ευχαρίστησαν θερμά του γονείς των αθλητών για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους αλλά και τους χορηγούς για την κάλυψη των εξόδων των αθλητών μας.

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς για την κάλυψη μέρους της συμμετοχής των αθλητών αλλά και των εξόδων διατροφής και παραμονής στους αγώνες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.