Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη Τζιτζικώστα σήμερα και αύριο στο Κιλκίς

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα επισκεφθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και αύριο Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013. 
Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσής του για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, καθώς και του συντονισμού δράσης όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την όσο το δυνατόν ταχύτερη δρομολόγηση λύσεων.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο Κιλκίς περιλαμβάνει: 

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013
· 18.30: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (Π.Ε.Π.).
· 19.00: Ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» (Επιμελητηριακό Μέγαρο Κιλκίς)

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013: · 09.00: Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας με τους περιφερειακούς συμβούλους και υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Κιλκίς (Διοικητήριο Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρ. Παπανδρέου 3).
10.00: Σύσκεψη με βουλευτές Ν. Κιλκίς, δημάρχους Κιλκίς, Παιονίας και υπηρεσιακούς παράγοντες Δήμων, Επιμελητήριο Κιλκίς, Αναπτυξιακή Κιλκίς, εκπροσώπους Μητροπόλεων για την εξέλιξη των έργων ΕΣΠΑ, σε συνεργασία με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ και την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 (Διοικητήριο Π.Ε. Κιλκίς).
12.30: Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης (Διοικητήριο Π.Ε. Κιλκίς)
13.00:Επίσκεψη στην περιοχή της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.