Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κάλεσμα της ΕΑΣ Κιλκίς σε κτηνοτρόφους για την εξισωτική αποζημίωση 2012

Από την ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ γνωστοποιείται στους κτηνοτρόφους (αιγοπροβατοτρόφους) ότι θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 στα γραφεία της Ενωσης στο Κιλκίς (οδός: Θεσσαλονίκης 20) προκειμένου να καταθέσουν θεωρημένο αντιίγραφομητρώου εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων (παλαιό και νέο μητρώο) με ετήσια απογραφή για το έτος 2012 που μπορούν να πάρουν από το Κτηνιατρείο.
Σημειώνεται ότι το νέο μητρώο αιγοπροβάτων αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για τους δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης έτους 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν επίσης να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Ενωσης Κιλκίς 2341 0 25991 καθώς και στο υπηρεσιακό τηλέφωνο 6973 984 221 (Υπ΄ όψιν Κο Δ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, Κα Π. ΓΑΒΟΥΧΙΔΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.