Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τι έλεγε η ΝΔ για ΕΛΣΤΑΤ και εξεταστική

Στις 6 Απριλίου 2012 η ΝΔ είχε δώσει στην δημοσιότητα ένα non paper με τίτλο «10 ερωτήσεις και απαντήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις». 
Στο συγκεκριμένο κείμενο λοιπόν η ΝΔ ανέφερε πως θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους οδήγησαν την χώρα στο Μνημόνιο, ενώ γινόταν και αναφορά για τα όσα διαρρέονταν τότε για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε το κείμενο και τα συμπεράσματα δικά σας…

«Θα αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην τρόικα και στο Μνηµόνιο;

Η Νέα ∆ηµοκρατία έχει δεσµευτεί ότι ως κυβέρνηση θα ζητήσει µια µόνο Εξεταστική Επιτροπή, αυτή που θα εξετάσει για το πώς φτάσαµε στο Μνηµόνιο και ποιοι έχουν την ευθύνη για τη τραγωδία που βιώνουµε.

Χωρίς διάθεση αντεκδίκησης, αλλά µε αίσθηµα ευθύνης για την αποκάλυψη της αλήθειας στους Έλληνες πολίτες παραµένουµε αµετακίνητοι σε αυτή τη θέση. Η εξεταστική-παρωδία που έστησε το ΠΑΣΟΚ µε στόχο τη συγκάλυψη των ευθυνών της κυβέρνησής του δεν µας αφορά.

Τα όσα έχουν αποκαλύψει µια σειρά από παράγοντες που γνώριζαν την υπόθεση(πρ. Επίτροπος Χ. Αλµούνια, ο ∆ιοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος, ο πρόεδρος Ο∆∆Υ Π. Χριστοδούλου, τα πρώην µέλη της ΕΛΣΤΑΤ, διορισµένα από το ΠΑΣΟΚ, όπως η κα Γεωργαντά, ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Κοντοπυράκης) πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος.

Όπως άλλωστε δήλωσε η κα Β. Παπανδρέου όσα έκανε ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν πρόκειται για λάθη αλλά για εγκλήµατα και πολύ σύντοµα οι ευθύνες θα καταλογιστούν όπου αυτές ανήκουν».


newsbomb.gr

1 σχόλιο:

  1. Όλα αυτά η ΝΔ τα έκανε γαργάρα. Καλά λέει ο λαός ότι "κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει".
    Ο "ναισεόλας" Γεωργαντάς, το καλό παιδί της παράταξης, που μπροστά στην κομματική πειθαρχία βάζει στην άκρη τη συνείδησή του τι έχει να πει επ΄ αυτού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.