Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: "Δεν πρόκειται να μείνει κανείς ατιμώρητος"

Συζητήθηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι αγωγές του Ανδρέα Παπανδρέου κατά του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τις οποίες ζητά 1.300.000 ευρώ για την υπόθεση των CDS που πουλήθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και πόνταραν στην χρεοκοπία της Ελλάδας από την μεθοδευμένη από τον αδερφό του και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, γεγονότα τα οποία επιβεβαιώθηκαν και από την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου αλλά και από την σχηματισθείσα ποινική δικογραφία για την παραπάνω υπόθεση από τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου αναγκάστηκε να ομολογήσει και να παραδεχθεί τα όσα ανέφερε για αυτόν ο Πάνος Καμμένος και συγκεκριμένα το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι ιδρυτής και πρόεδρος της ΜΚΟ I4CENSE η οποία είχε ως χρυσό χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Η ΜΚΟ έχει ως πραγματική έδρα, κατά ομολογία του Ανδρέα Παπανδρέου, την Ελβετία αλλά ο ίδιος δηλώνει ως έδρα το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην εταιρεία επενδυτικών κεφαλαίων UNIGESTION που διαχειρίζεται CDS και προτείνει στους επενδυτές να ποντάρουν σε ελληνικά CDS υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζεται και σήμερα το σενάριο, όπου με άσκηση αγωγών προσπαθούν να φιμώσουν την πολιτική αλλά και τη Δικαιοσύνη. Στο δικαστήριο ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού απεδέχθη ουσιαστικά αυτά για τα οποία τον κατηγορούσα και αυτά για τα οποία ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης, πριν από τρεις ημέρες, σε έγγραφο ερώτημα το οποίο του κατέθεσα, μου απάντησε ότι συνεχίζεται η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης των CDS.

Παραδέχθηκε δηλαδή ότι είχε off shore εταιρεία στην Ελβετία, την οποία ουδέποτε δήλωσε. Παραδέχθηκε ότι εργαζόταν για την εταιρεία UNIGESTION, η οποία πόνταρε στην πτώχευση της χώρας μας και έπαιξε ελληνικά CDS.

Παραδέχθηκε όλα τα στοιχεία τα οποία προσκομίσαμε, πλην του ότι το έκανε αυτό προκειμένου να ευνοήσει συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, τα οποία κέρδισαν από την τεράστια πτώση που αισθάνθηκαν στο πετσί τους οι Έλληνες και η πατρίδα μας.

Η σημερινή υπόθεση σε συνδυασμό με την εξέλιξη που είχαμε με την κ. Ζωή Γεωργαντά, ότι δηλαδή ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου μαζί με άλλους σχεδίασαν την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων για να οδηγηθεί η χώρα στον Μηχανισμό Στήριξης, σε συνδυασμό με την συμπεριφορά διεθνών κερδοσκόπων μας οδηγεί στο να διεκδικήσουμε ως Έλληνες την ακύρωση των μνημονίων, την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων. Έχουμε την απόδειξη ότι η πατρίδα μας, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες οδηγήθηκαν σε αυτή τη στενωπό με δόλο και με σχεδιασμό κάποιων, όπως πια ομολογούν και οι ίδιοι, ο κ. Λοβέρδος και η κ. Κατσέλη.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και σε όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και θέλω να τους πω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Δεν πρόκειται να μείνει κανείς ατιμώρητος και δεν πρόκειται να παραδώσουμε τα παιδιά μας στη νέα τάξη πραγμάτων και να τα αφήσουμε να μετατραπούν σε υπαλλήλους της γερμανικής και τραπεζικής κλεπτοκρατίας.

Σας ευχαριστώ πολύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.