Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δηλώνουν για το σημερινό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα

«Η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα, ανέπτυξε την ένσταση αντισυνταγματικότητας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατά του υπό συζήτηση επονείδιστου νομοσχεδίου για την επιβολή των νέων μέτρων εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, που έχει εισαχθεί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Το συγκεκριμένο νομοθέτημα αριθμεί 802 σελίδες και όπως τόνισε η κυρία Γιαταγάνα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 9 μμ της 5ης Νοεμβρίου 2012 και δεν διανεμήθηκε στους Βουλευτές προς μελέτη παρά μόνο σήμερα 7 Νοεμβρίου 2012 μια μόλις ώρα πριν αρχίσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.

Αφού ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της ένστασης αντισυνταγματικότητας η πλειοψηφία των παρόντων Βουλευτών υπερψήφισαν την ένσταση κρίνοντας το νομοσχέδιο αντισυνταγματικό, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες. Παρόλα αυτά το προεδρείο της Βουλής εντελώς πραξικοπηματικά θεώρησε ότι καταψηφίστηκε η ένσταση!!!!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη συνέχεια ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία επί του θέματος και το Προεδρείο διέκοψε την συζήτηση για μισή ώρα κατά παράβαση του άρθρου 72 που προβλέπει 10λεπτη διακοπή, προκειμένου να ειδοποιηθούν και να προσέλθουν οι απόντες Βουλευτές της Συγκυβέρνησης, αφού οι παρόντες συνάδελφοί τους δεν συμπλήρωναν πλειοψηφία!!!! Εν τέλει η διακοπή διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα με αποτέλεσμα το Προεδρείο να παραβιάσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το γράμμα και το πνεύμα του Κανονισμού της Βουλής.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και οι κάμερες του καναλιού της Βουλής, που κατέγραψαν το γεγονός, αποτελούν αδιάψευστο αποδεικτικό στοιχείο της αλήθειας, ότι δηλαδή το νομοσχέδιο κρίθηκε αντισυνταγματικό!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.