Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ψεύδη και λάσπες για το θέμα των μεταλλείων στο Κιλκίς



1. Το θέμα χρυσού στο Κιλκίς ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ «ΕΡΕΥΝΑ» όπως διασπείρουν αγνώστων κατόχων έγγραφα αλλά και προβάλλεται σε εκπομπές όπως πρόσφατα αυτή τής κ. Ανδρίτσου του TV100. Αφορά εξ αρχής από τη διακήρυξή του διαγωνισμού και κατακυρώθηκε στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ για ΕΡΕΥΝΑ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Το γιατί αυτή ή παγκόσμια πρωτοτυπία, σε άλλο άρθρο μας. Οι αποδείξεις που προφανώς δεν υπάρχουν στη σφαίρα πραγματικότητας κάποιων: 


ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ; «ΕΡΕΥΝΑ και ΕΚΕΜΤΑΛΛΕΥΣΗ» ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Στο εξής μπορούν πρώτα να διασταυρώσουν τα στοιχεία τους και μετά να δημοσιεύουν Στη διάθεση τους το Μέτωπο.


2. Το θέμα τής ύπαρξης ουρανίου δεν είναι μπαλάκι για δημοσιογραφική τροφή. Το ΙΓΜΕ διέψευσε με την ανακοίνωσή του την ύπαρξή οικονομικά εκμεταλλεύσιμων ποσοτήτων ουρανίου, συνομολογώντας ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ. Εμάς ποσώς μας νοιάζει αν θα το εκμεταλλεύονται ή όχι - μας νοιάζει ότι θα διασπείρεται!
«Το ΙΓΜΕ οφείλει να τονίσει κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμιά πλούσια μεταλλοφορἰα ουρανίου και πολύ περισσότερο τέτοιου είδους κοιτάσματα με οικονομικό ενδιαφέρον σε όλο το Νομό Κιλκίς.»
Συνεπώς; Ουράνιο υπάρχει, απλά δεν είναι πολύ, λέει το ΙΓΜΕ, και όχι «δεν
υπάρχει ουράνιο»

Μέτωπο αγώνα ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσσια-Πάικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.