Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εκστρατεία ενημέρωσης στο Κιλκίς για το θαλάσσιο περιβάλλον

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA και τον Δήμο Κιλκίς , προτίθεται να υλοποιήσει δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση μαθητών Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και του ευρύτερου κοινού, για το Περιβάλλον, τη Ναυτιλία , τις εφαρμοσμένες Επιστήμες και τη Μηχανική στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες από 11 έως 23 Οκτώβριου 2012, στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς ( Περιβαλλοντική Έκθεση ) – Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κιλκίς ( Ημερίδα για τα απορρίμματα) – Κ.Π.Ε. Κιλκίς - Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου – Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης (Περιβαλλοντική έρευνα και δράσεις μαθητών) – Λίμνη Δοϊράνης (Παρόχθιος καθαρισμός).

Στις ανωτέρω δράσεις σας καλούμε να λάβετε μέρος με ομάδες μαθητών που ασχολήθηκαν κατά το παρελθόν με την Περιβαλλοντική Αγωγή ή επιθυμούν να συμμετάσχουν κατά το σχολικό έτος 2012 – 2013 στην Περιβαλλοντική Αγωγή.
Προς τούτο να απευθύνεστε στον υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων τις Υπηρεσίας μας κ. Ιωάννη Κ. Λιναρδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.