Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αναφορά Αγαθοπούλου για τη διακοπή λειτουργίας ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης

Η βουλευτής Κιλκίς Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη καταθέτει ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Διευθυντή του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης, με την οποία εκφράζει τους λόγους για τους οποίους η κοινωνία του Δήμου Παιονίας είναι αντίθετη στην πρόθεση της Κυβέρνησης «της διακοπής λειτουργίας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης και τη μετατροπή του σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης».
Η επιστολή τονίζει ότι «η έκταση του Δήμου Παιονίας ανέρχεται σε 923,7 τ. χμ.» και « η ύπαρξη ενός και μόνο Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ στο Ν. Κιλκίς θα έχει αναμφίβολα αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής». Επίσης τονίζει ότι « στις 01/08/2011 έλαβε χώρα ήδη μια συρρίκνωση όσον αφορά στα ΙΚΑ του Δήμου Παιονίας και συγκεκριμένα συγχωνεύτηκαν τα Παραρτήματα Πολυκάστρου και Γουμένισσας στο Υποκατάστημα της Αξιούπολης».
Ενημερώνει ότι «Ο Δήμος Παιονίας με έγγραφό του προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ μας παραχώρησε κτήριο ιδιοκτησίας του, συνολικής επιφάνειας 490τ.μ, προκειμένου να στεγαστεί η Υπηρεσία μας και να εκμηδενιστούν τα έξοδα ενοικίου».
Επισυνάπτει πίνακα χιλιομετρικών αποστάσεων πόλεων, χωριών, οικισμών κλπ του Ν. Κιλκίς από την πρωτεύουσα του Κιλκίς και ζητά να επανεξεταστεί το θέμα της λειτουργίας του Υποκαταστήματος Αξιούπολης ως Υποκατάστημα ΙΚΑ ΕΤΑΜ και όχι ως Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου