Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μουσική συναυλία στο πλαίσιο της 21ης Ιουνίου με τον Κώστα Φαλκώνη


Με τη μουσική συναυλία του γνωστού Κιλκισιώτη συνθέτη και τραγουδιστή Κώστα Φαλκώνη θα κορυφωθούν φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο του εορτασμού της 99ης επετείου από την μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρσι σε ανοικτό χώρο, στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, ανήμερα της τοπικής εορτής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
Στο μουσικό σχήμα υπό τον τίτλο “Με θερινή στολή”, μαζί με τον Κ. Φαλκώνη θα συμμετάσχουν και οι Σωκράτης Παπαϊωάννου και Χριστίνα Κακαλιάντη στο τραγούδι και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά ακούσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.