Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο Παραστατίδη

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου που στήριξαν στις εκλογές στις 17 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ, σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, και μέσα από την στήριξη αυτή την επανεκλογή μου ως βουλευτή του ν. Κιλκίς. Θέλω να επισημάνω πως το αποτέλεσμα αυτό προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία, εάν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι εκλογές αυτές. Παρά την πίεση, λόγω της πόλωσης μεταξύ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ άντεξε όχι μόνο αριθμητικά, αλλά κυρίως πολιτικά. Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν πρωτοβουλίες που θα σχετίζονται με την αναδιοργάνωση του κόμματος και την ανασυγκρότηση της παράταξης. Διαβεβαιώνω τους πολίτες του ν. Κιλκίς, πως θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στον ρόλο τον οποίο μου ανέθεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.