Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Στον τόπο που γεννήθηκα…» στα Βασιλικά!

Ελάτε την Κυριακή 24 Ιουνίου να γνωρίσουμε τα Βασιλικά του νομού Θεσσαλονίκης. Η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα..." κάνει μια στάση σε αυτόν τον πανέμορφο και ιστορικό τόπο και καταγράφει εικόνες αλλά και παραστάσεις μοναδικές!
Γνωρίζουμε την πλούσια ιστορία του τόπου. Μπαίνουμε σε έναν πολύ παλιό κινηματογράφο που μας ταξιδεύει σε δεκαετίες αλλοτινές. Συναντούμε τον μοναδικό σαγματοποιό στην Ελλάδα αλλά και έναν τσαγκάρη 80 χρόνια στο επάγγελμα!
Μοναδική η μαγειρική μας .Κατσικάκι σε φούρνο πέτρινο "χτισμένο" ...."Βουλωτό" το λένε οι κάτοικοι εδώ! Οι παλιοί κάτοικοι θυμούνται ιστορίες μοναδικές ενώ ο πολιτιστικός σύλλογος μας παρουσιάζει τις πλούσιες δραστηριότητές του.
Τα χορευτικά "κλέβουν " την παράσταση όπως και το συγκρότημα "ιχνηλάτες της Παράδοσης "....
Αυτήν την Κυριακή 24 ιουνίου στις 12:00 ΜΟΝΟ από την 4Ε. Την ίδια ώρα και μέσω διαδικτύου και μέσω ΟΤΕ tv αλλά και παγκόσμια όπου χτυπά καρδιά Έλληνα! Σε επανάληψη την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 16:40.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.