Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς τιμά τη μνήμη των Σπανίδη - Ευαγγελίδη

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) θα συμμετάσχει ο σύλλογός μας στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2012, τα οποία διοργανώνει ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας αύριο Τετάρτη 20-6-2012. Είναι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που άφησαν τη σφραγίδα τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον Κλασικό αθλητισμό της Ελλάδος και όχι μόνον. Της αποστολής θα ηγηθεί η προπονήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς κα Νάντια Μποτρλούκα με τη βοήθεια των κκ Κυριάκου Αβράμογλου, Πολυχρόνη Λαζαρίδη, Μιχαήλ Νικολαίδη και Θανάση Καραμανίδη (πατεράδων αθλητών και αθλητριών μας).
Ίσως με το παράδειγμα των γονέων που συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του συλλόγου να καταλάβουν μερικοί γονείς ότι ο ΓΑΣ Κιλκίς είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη της οικογένειας είναι ευπρόσδεκτοι .
Οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας που θα αγωνιστούν είναι:
Νικολαίδου Ραχήλ (1000), Νίκος Καπέτης (60), Δέπσποινα Χαλκίδου (Μπαλάκι), Σοφία Γεκουσίδου (Μήκος), Μελισσιά Γεωργιάδου , Αναστασία Καλογιαννοπούλου, Ανέστης Νάνος και Δημήτρης Καραμανίδης (50μ) και Κώστας Λαζαρίδης (μήκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου