Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing η "Τόλμη" Κιλκίς

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing με όλα τα στυλ της ελληνικής ομοσπονδίας ‘ΠΟΚ’ διεξήχθει στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως Λάρισας στις 8-9 Δεκεμβρίου 2012. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη σ’ όλα τα στυλ και οι αναμετρήσεις μπορούσαν να φτάσουν και τις 5 ανά αθλητή σε ορισμένες κατηγορίες. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αναγνωρισμένοι σύλλογοι και εγγεγραμμένοι αθλητές στα μητρώα της ‘ΠΟΚ’. Στους αγώνες διεξήχθησαν ορισμένα στυλ σε δύο ring και τα υπόλοιπα στυλ σε τατάμι. 

Πρέπει να σημειωθεί ότι για λόγους ασφαλείας οι αγώνες καταγράφονται στο δελτίο και έτσι ξεχωρίζουν το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών/τριών έως 7 αγώνες Β κατηγορία και στη συνέχεια ελεύθερα, Α κατηγορία. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η "Τόλμη" Κιλκίς με τους αθλητές Μουρατίδη Γιώργο γεν.1996 εφήβων έως 63 κιλά ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καθώς και Μανωλίδη Νικόλαο γεν.1997 παίδων +69 κιλά και Αναστασιάδη Μύρων γεν.2000 παίδων έως 47 κιλά οι οποίοι ,αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνια διοργάνωση, είχαν μια πολύ καλή εμφάνιση. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ομοσπονδία (ΠΟΚ) είναι αναγνωρισμένη από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και τα πρωταθλήματα μοριοδοτούνται σύμφωνα με τους νόμους εφαρμογής του Υπουργείου αθλητισμού. Η προσπάθεια που καταβάλλεται από τους αθλητές-τριες και προπονητή είναι μεγάλη με θυσίες αλλά και στόχους. 

Ο υγιής αθλητισμός πρέπει να είναι τρόπος ζωής με διεκδίκηση μέσα από κανονισμούς και νόμους ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Τους αθλητές συνόδευσαν ως coach οι βοηθοί προπονητού Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές για τη συμμετοχή τους ο πρόεδρος του συλλόγου Κουραλίδης Παύλος και προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.