Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μακελειό με 27 νεκρούς από ένοπλο σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ! - Μεταξύ των νεκρών πολλοί μικροί μαθητές



- Λουτρό αίματος σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κενέκτικατ - 18 οι νεκροί μαθητές μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Πατέρας ενός από τους μαθητές είναι ο δράστης σύμφωνα με το CBS
- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για δεύτερο ένοπλο

Πάνω από 100 πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα στο δημοτικό σχολείο του Νιουτάουν στο Κονέκτικατ και σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί μπορεί να είναι και 27, μεταξύ των οποίων 18 παιδιά.
Όλα τα σχολεία της περιοχής έχουν κλείσει μετά το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η αρχή που είναι αρμόδια για τα δημόσια σχολεία του Νιούτον.

Όπως μεταδίδει το CBS News, ο δράστης είναι πατέρας ενός από τους μαθητές του σχολείου, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα κίνητρα της πράξης του.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο ψυχολόγος και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Sandy Hook.


Όπως επίσης μεταδίδει η εφημερίδα Hartfort Courant, επικαλούμενη πηγές από το σχολείο, αναζητούνται τα ίχνη μιας ολόκληρης τάξης του σχολείου μετά την επίθεση.

Κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης επικράτησε χάος. « Όλοι βρίσκονταν σε κατάσταση υστερίας, γονείς και μαθητές. Υπήρχαν παιδιά που έβγαιναν μέσα από το σχολείο ματωμένα» δήλωσε ένας από τους γονείς.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα, πολλά ασθενοφόρα καθώς και οι γονείς των μαθητών έχουν σπεύσει στο δημοτικό σχολείο.

Στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook φοιτούν παιδιά ηλικίας 5 με 10 ετών.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.