Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απατεώνας ξεγέλασε παππού στο Βαφειοχώρι Κιλκίς και άρπαξε 2000 ευρώ

Στις 13.12.2012 το πρωί, στο Βαφειοχώρι Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός προσέγγισε 80χρονο ημεδαπό με το πρόσχημα γνωριμίας με την κόρη του και επικαλούμενος οικονομική ανάγκη αυτής για νοσηλεία σε νοσοκομείο, τον έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε μέσα από τα χέρια του 80χρονου ένα φάκελο που περιείχε επιπλέον (1.000) Ευρώ και τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε μία άγνωστη συνεργός του. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου Κιλκίς.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 13-12-2012 ΣΤΟ ΑΞΙΟΧΩΡΙ ΚΙΛΚΙΣ.ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 3000 ΕΥΡΩ Κ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ 600.ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πινακίδες κυκλοφορίας θα πάρουμε καμιά φορά για να διευκολύνουμε το έργο των αρχών; Μόνο με συνεργασία πολιτών-Αστυνομίας μπορούμε να καταπολεμήσουμε την όλο και αυξανόμενη εγκληματικότητα. Στα χωριά ειδικά, ο κόσμος θα πρέπει να είναι υποψιασμένος με κάθε άγνωστο όχημα που κόβει βόλτες και να σημειώνει τουλάχιστον πινακίδες κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα οχήματος και αριθμό επιβαινόντων. Απλά πράματα για την προστασία της περιουσίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.