Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με ευχές για τις Άγιες Μέρες από τον Δήμαρχο Παιονίας Κον Λαπόρδα Αθανάσιο διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου την Κυριακή 16/12/12 στην κεντρική πλατεία στο Πολύκαστρο μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά δίνοντας με αυτήν την ενέργεια του χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Στο Χριστουγεννιάτικο ευχετήριο μήνυμα που απεύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Κολιώνης Χρήστος προς όλους του παρευρισκομένους τόνισε ότι: Εμείς οι μεγαλύτεροι δεν χρειαζόμαστε δώρα, επειδή τα μεγαλύτερα και καλύτερα δώρα για εμάς είναι αυτά που έχουμε αυτήν την στιγμή στην αγκαλιά μας και τα κρατάμε από το χέρι καθημερινά μέχρι να μεγαλώσουν, να ορθοποδήσουν και να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο και την δική τους πορεία στο μέλλον, αναφερόμενος βέβαια στα παιδιά όλων των γονέων που με τόση στοργή, αγάπη και πολύ κόπο προσπαθούν με τις καλύτερες αρχές να τα εντάξουν στην δύσκολη σημερινή κοινωνία που ζούμε.

Με τιμή ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου για τούτες τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.