Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα, «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση»

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποίησε με επιτυχία απογευματινή εκδήλωση – τσάι, με ομιλήτρια την κ. Ναούμη Ανθή – Διαιτολόγος, Διατροφολόγος, MSC – και θέμα «Διατροφή, Κίνηση και Εμμηνόπαυση». Η έναρξη της εκδήλωσης, ξεκίνησε με την εμφάνιση παιδικών τμημάτων που έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, του Πόντου και της Μ. Ασίας, υπό το φως των φαναριών που κρατούσαν τα παιδιά στα χέρια τους. Στη συνέχεια, το λόγο τον πήρε η ομιλήτρια κ. Ναούμη Ανθή, η οποία με τις γνώσεις καθώς επίσης και την μεταδοτικότητά της, ενημέρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον κόσμο που παρακολούθησε την συγκεκριμένη ομιλία. 

Πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, υπήρξαν ερωτήσεις – απορίες από το κοινό σχετικά με το θέμα της παρουσίασης, στις οποίες δόθηκαν κατατοπιστικές απαντήσεις από την ομιλήτρια. Ο κόσμος απόλαυσε το απογευματινό του ρόφημα με τα αντίστοιχα συνοδευτικά εδέσματα, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα και συγχρόνως ενημερώθηκε για θέματα διατροφής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση αυτή, όσο και την εισηγήτρια κ. Ναούμη Ανθή για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασε στις νέες εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων. 

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων, διοργάνωσε και πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Ονειρούπολη της Δράμας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το εορταστικό κλίμα της Ονειρούπολης και περιηγήθηκαν στα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και τις εγκαταστάσεις.

Το Λύκειο των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία πρόβα των χορευτικών τμημάτων του Λ.Ε.Κ. για το 2012. Επίσης, τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και θα λειτουργήσουν ξανά, με το νέο έτος, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 κανονικά 6 – 8 μ.μ. Επίσης, τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, θα ξεκινήσουν τις πρόβες τους τα τμήματα των ενηλίκων. Τέλος, να ενημερώσουμε ότι το πρώτο μάθημα του 2013, για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και για το τμήμα των παραστάσεων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2013!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr ή το επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis , για περαιτέρω ενημέρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.