Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς ο Θέμης Ανθρακίδης

Νέο Διοικητή απέκτησε το Νοσοκομείο Κιλκίς από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Τον 30χρονο Κιλκισιώτη οικονομολόγο Θεμιστοκλή (Θέμη) Ανθρακίδη. Ο Θέμης είναι απόφοιτος Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ της Ολλανδίας και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. 

Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα σε οικονομικά τμήματα σε επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, σε Λογιστικά Φοροτεχνικά Γραφεία στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί γραφείο Λογιστικών, Φοροτεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στην πόλη μας.

Γνωστός από την κοινωνική του δράση έγινε μέσω της εκλογής του ως πρώτος πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Κιλκίς.

Ήρθε η ώρα για νέο αίμα στα κοινά του τόπου και από ότι φαίνεται η αρχή εγέννετο από τον Θέμη. Εμείς να του πούμε συγχαρητήρια και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

112 σχόλια:

  1. Τοπικό Συμβούλιο Νέων ήταν ο διάδοχος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, του οποίου η δραστηριότητα ήταν γνωστή. Πρώτος πρόεδρος αλλά και τελευταίος. Όχι μόνο γιατί η πολιτεία δεν ενήργησε για τις επόμενες εκλογές αλλά γιατί δεν έκανε και κάτι και ο ίδιος για να συνεχίσει τη λειτουργία του. Μια εκδήλωση βρε αδελφέ. Εύχομαι να μην είναι και ο τελευταίος διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στον κ. Ανθρακίδη και μακάρι να τα πάει καλά για το καλό όλων μας

      Διαγραφή
    2. Πάντως είσαι ωραίος στη φωτό!

      Διαγραφή
    3. κε Ανθρακίδη στο νοσοκομείο δουλεύω και ξέρω τα καρτάλια που σε περιμένουν. Έχω ακούσει ότι είσαι μάγκας και δεν μασάς. Κοίταξε μονο μην παρασυρθείς από το νέκταρ της εξουσίας.
      Να τους βάλεις σε τάξη και το προσωπικό θα είναι μαζί σου

      Διαγραφή
    4. Δέντρο που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει.
      Αυτοί που γράφουν είναι αυτοί από τη νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας που απείλησαν ότι θα παραιτηθούν όχι γιατί το νοσοκομείο πέρασε όχι στο ΠΑΣΟΚ απλά αλλά στον καλύτερο που έχει το ΠΑΣΟΚ να επιδείξει.
      Αν βάζαν κανενα συνταξιούχο πολιτικό θα ήταν όλα ΟΚ.
      Αλλά τώρα βάλανε τον πιο μορφωμένο και μετριοπαθή και φοβήθηκαν ότι θα τους πάρει τα σώβρακα

      Διαγραφή
    5. Μπράβο για την τοποθέτηση σου, τράβα κουπί και μεις θα στηρίξουμε.
      Οι καθαροί πλέον μπροστά οι βρωμιάρηδες στην άκρη.
      Κοψε τα χέρια στους άρπαγες που είναι πολλοί εκεί μέσα

      Διαγραφή
    6. μην μασας φιλαρακο καλη αρχη και παντα επιτυχιες..ασε τα τσουτσεκια να κλαψουριζουν με την παρτυ σου.

      Διαγραφή
    7. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΣΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΘΕΜΗ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΣΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
    8. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΕΔΩ ΑΛΗ ΕΓΙΝΕ ΔΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΜΕ >>ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ>>ΤΟΝ ΖΩΤΟ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ 5800 ΨΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ ΑΜ ΚΑΙ ΟΦΡΑΓΓΙΔΗΣ ΤΙ ΝΝΑ ΚΑΑΝΕΙ ΟΔΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ >> ΘΕΙΟ>> ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο >ΔΙΗΚΗΤΗΣ> _ΤΣΙΠΛΑΚΟΥΔΙΑ)% ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΚΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝ/ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

      Διαγραφή
    9. vgazeis megalo komplex kardasi.Poios kserei se poies ekloges se glentise k sena o Anthrakidis.Pos na to kanoume to paidi einai spoudagmeno sta kalutera panepistimia k ton theio tou ton eklegane 30 xronia sto xorio tou.Profanos kati kalo ekane k ton vgazane dimarxo.Kala to sxolio sou gia to Zoto omos einai korufaio.Prepei na eisai ontos megalos PASOKOS

      Διαγραφή
  2. Από σπουδές καλά πάει, για να τον δούμε και στην πράξη. Θετικό το ότι είναι νέος, αρνητικό το ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τραβα μπροστά είσαι ούτως ή άλλως καλύτερος απο τους άλλους γιατί είσαι σίγουρα πιο καθαρός. Μην μασίξεις να συγκρουστείς όμως γιατί αν δεν το κάνεις έχασες

      Διαγραφή
    2. Καλό κουράγιο δεν έχεις ανάγκη εσύ σε ξέρουμε

      Διαγραφή
    3. αγαπητέ ας αφήσουμε τα πολιτικά κόμματα στην άκρη..το θέμα μας εδώ είναι το νοσοκομείο-α του κιλκίς.Εγώ κρατάω αυτό που πολύ σωστά είπες,ότι είναι νέος καθώς και "αψεγάδιαστος"

      Διαγραφή
  3. Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί το ΠΑΣΟΚ "έπιασε πάτο";
    Να, ένας λόγος!
    Μην τρελλαθούμε τελείως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έπιασε πάτο το Πασοκ.Το ΠΑΣΟΚ σημερα διορίζει, κυβερνάει.Ακόμα...

      Η χώρα έπιασε πάτο!

      Διαγραφή
    2. Το ΠΑΣΟΚ δεν μας νοιάζει ούτε η ΝΔ ούτε ο Μπαλάσκας και ο Τερζίδης.
      Τουλάχιστον να μπει ένας νέος άφθαρτος να βάλει σε τάξη τα τρωκτικά

      Διαγραφή
  4. Απορώ τι βάζουνε και διοικητή στο νοσοκομείο αυτό,καλύτερα να το κλείσουνε μην ταλαιπωρούνε τον κόσμο τζάμπα,έτσι κι αλλιώς ο κόσμος δεν αλλάζει μυαλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητήρια!!!είμαι σίγουρος ότι <> ο νέος διοικητής διότι μέχρι τα τριάντα έτη του κατάφερε και σπούδαζε σε διαφορετικές σχολές, σε διαφορετικές πόλεις και χώρες και ταυτοχρόνως εργαζόταν σε Κιλκίς θεσσαλονίκη και με απόλυτη επιτυχία όπως αναγράφεται στο βιογραφικό του.Μήπως αν επικεντρωθεί μόνο στα νέα του καθήκοντα έχουμε πρόβλημα;ας ελπίσουμε πως οχι βρε αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι σπουδές αρκούν κύριοι για να διοικήσει κανείς μία επιχείρηση?
      Ερώτημα προς όλους:
      Αν είχατε μία επιχείρηση, μία εταιρία και θέλατε διευθυντή ικανό και άξιο για να σας φέρει κέρδη και ανάπτυξη ποιόν θα παίρνατε? Καποιον με ενα πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό(που σήμερά πια όλοι λιγο πολύ έχουν) ή κάποιον που εκτός αυτών έχει πετυχημένη και πολύχρονη εργασιακή εμπειρία σε παρόμοιο ή ίδιο πόστο?

      Κύριοι,πουθενά σε όλο τον κόσμο δεν λαμβάνουν υπόψη τα πτυχία σε διοικητική θέση! Είναι άσχετο το ένα με το άλλο.Ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό για ένα χρόνο.Πουθενά οι σπουδές μου δεν ήταν αρκετές για να προσληφθώ .Ζητούν από σένα να ε΄χεις δουλεψει νωριτερα σε ίδιο πόστο, να εχεις εργασιακή εμπειρία στο ίδιο αντικείμενο.Να διοικείς απαιτεί να εχεις ικανότητες μανατζερ και όχι μόνο, δεν τα γράφουν τα βιβλία αυτά που θα χρειαστεί να κάνει ένας διοικητής στην πράξη!

      Ολοι γνωρίζουμε πώς επιλέγονται οι διοικητές των Νοσοκομείων, είδαμε ποιοί ανέλαβαν διοικητές Δεκο και δημοσ. οργανισμών.Ολοι μα όλοι με κομματικά κριτήρια.Αυτή είναι η ντροπή του τόπου και για τούτο φτάσαμε στην πτώχευση του κράτους.Εγώ διερωτώμαι ένα ατομο σαν τον κο Ανθρακίδη πώς καταδέχεται να υπηρετήσει το κομματικό κράτος ενώ έχει -όπως ισχυρίζεται αλλά εμείς δεν το είδαμε ακόμη-πλούσιο βιογραφικό.
      Παρεπιμπτόντως θα θελαμε να δούμε το πλήρες βιογραφικό του για να ξέρουμε ποιός θα διοικήσει το Νοσοκομείο μας.Εννοείται ότι δεν περιμένουμε να διαβάσουμε ότι έχει δύο πτυχια αλλά που πρόλαβε μέχρι τα 30 του να έχει εργαστεί και να έχει αποκτήσει διοικητική εμπειρία.

      Λυπάμαι για όλα τα παιδιά που είναι άνεργα και παρακολουθούν σιωπηλά το κατρακύλισμα της χώρας, που διαπιστώνουν ότι ακόμα και μεσα στην κρίση οι ΄΄ημέτεροι΄΄ παλι βολευονται. Και κείνα αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να επιβιώσουν, για να μην εξευτελίζονται.Λαμπρά μυαλά, πλούσια βιογραφικά, κενοτόμα άτομα τα ξερνάει αυτή η χώρα , δεν τα θέλει, τα αποδιώχνει με κάθε τρόπο.Για να μείνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι, οι δικοί μας.Οι άλλοι ας μας αδειάσουν τη γωνιά ....Συγχαρητήρια κύριε Ανθρακίδη!

      Διαγραφή
    2. Προσυπογράφω το σχόλιό σου Eleanna. Να συμπληρώσω μόνο ότι οι Διοικητές Νοσοκομείων είναι πάντα "φυτευτοί" από στενούς κομματικούς μηχανισμούς.

      Διαγραφή
    3. Ξενύχτησα να ψάχνω ποιος από τους "πολιτικούς" που μας κυβερνάνε εδώ και 30 χρόνια έχει εργασιακή εμπειρία;
      Κανένας, μα κανένας!!!

      Διαγραφή
    4. Προσυπογράφω κι εγώ! Ξέχασαν να μας πουν ότι το μεγαλύτερο προσόν του είναι η σύντομη θητεία του στο γραφείο του "βουλευτή" (????????) Φραγγίδη. Τώρα που δεν ασχολείται κανείς με το ΠΑΣΟΚ, κάνουν κουμάντο αυτοί που το έβριζαν κάποτε ...

      Διαγραφή
    5. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι τα καθαρά χέρια.

      Διαγραφή
    6. άσε μας ρε Νταλάρα που προσυπογράφεις κιόλας.

      Διαγραφή
  6. Καλά πλάκα μας κάνετε?Τι ιδέα μπορεί να έχει ένας τριαντάχρονος από διαχείριση νοσοκομείου?Αυτός μέχρις χθες τον συντηρούσε ο μπαμπάς του...έλεος!Έκανε πάλι το θαύμα του το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΜΠΑΤΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
      Για όσους νόμιζαν ότι έσβησε από τον πολιτικό χάρτη μετά την φτωχοποίηση της χώρας...Πλανάστε πλάνην οικτράν!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σου. Το μόνο που σε εύχομαι να μην βρωμήσεις την γενιά μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ Ανθρακίδης ας μας αποδείξει τώρα ότι δεν είναι ελέφαντας.
    Το ήθος και την παιδεία τους τα ξέρουμε, ας δούμε και τις ικανότητες τους τώρα.
    Καλή αρχή στο δύσκολο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πω τόση κακία και τόση βλακεία μέσα σε λίγα λόγια από τόσο ( λίγους )ανθρώπους . αν ο κ. Ανθρακίδης είχε κάποιο μέσο για να μπει ως Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς αυτό δεν το ξέρω το μόνο που ξέρω είναι ότι τόσοι και τόσοι πέρασαν με ακόμα περισσότερα πτυχία και περγαμηνές, πολύ μεγαλύτεροι, και με μεγαλύτερη εμπειρία αλλά δεν είχαν κάποια βασικά χαρακτηριστικά, αγάπη γι αυτό που κάνουν και κοντά χέρια. Όσο έξυπνος και να είσαι όση εμπειρία και να έχεις αν δεν τα έχεις αυτά όλα θα πηγαίνουν όπως ακριβώς πάει και το νοσοκομείο του Κιλκίς εδώ και πολλά χρόνια. Κ.ανθρακιδη επειδή σας ξέρω και με ξέρετε και εσείς αν και δεν είμαστε από την ίδια παράταξη δείξτε σε όλους αυτούς ότι η γενιά μας μπορεί να κάνει αυτό που τόσες και τόσες γενιές με ( μακριά χέρια ) δεν έκαναν τόσα χρόνια και σας εύχομαι κάθε επιτυχία αλλά να ξέρετε ένα πράγμα ότι αν δεν τιμήσετε την θέση σας και τους πολίτες του Κιλκίς τα πράγματα για εσάς θα γίνουν πολύ δύσκολα και είναι κρίμα από τόσο νέος να χάσετε την φήμη σας . Και πάλι καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα τον ανθρακιδη περιμεναμε να μας σωσει, σπουδες με κλεμμενα θεματα χαμηλο πνευματικο επιπεδο και αντιληπτικη ικανοτητα. καταλαβαινετε ποσο διαλυμενη ειναι η χωρα και το υπαναπτυκτο κιλκις. ακομα προωθουνται τα κομματοσκυλα και οι υπουλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα το δικό σου σχόλιο ήταν το καλύτερο. Σπουδές με κλεμένα θέματα!!
      Καθηγητής του ήσουν και τον έπιασες να αντιγράφει??ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν ξέρεις ποιός μπορεί να είμαι και από που το ξέρω...

      Διαγραφή
    3. Όποιος και να είσαι πάντως έχεις το πιο αστείο σχόλιο!
      Γράψε και άλλα !

      Διαγραφή
  11. καλα τον Ανθρακιδη περιμεναμε με χαμηλη αντιληπτικη ικανοτητα και κουτοπονηρια. Με κλεμμενα θεματα καιγλυψιμο παριστανουν τους επιστημονες.Φανταστειτε που εφτασε η χωρα και το υπαναπτυκτο κιλκις. Σιγουρα το εργο του θα ειναι αναπαναληπτο. Μεχρι να καταλαβει τι γινεται θα αλλαξουμε αιωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον Ανθρακιδη περιμεναμε με υψηλη αντιληπτικη ικανοτητα και κουτοπονηρια.Φανταστειτε ποσο διαλυμενη ειναι η χωρα και το υπαναπτυκτο κιλκις.Διατεινονται οτι ειναι επιστημονες με κλεμμενα θεματα.Με χαμηλη παιδεια η Ελλαδα δεν προχωραει.Ο Ανθρακιδης μεχρι να καταλαβει τι γινεται θα αλλαξουμε αιωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτίθεσαι γράφοντας 3 συνεχόμενες φορές ως ανώνυμος το ίδιο σχόλιο.
      Να ξέρεις ότι όσο τον βρίζεις τόσο ψηλώνει αυτός, σαν τη Χ.Α. ενα πράμα!

      Διαγραφή
  13. κιλκίς πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τι περιμένατε δηλαδή να μπεί κάποιος ανέγκιχτος από τα κόμματα,δουλευόμαστε μεταξύ μας.Ακόμα και με αυτές τις συνθήκες η Ελλάδα δεν αλλάζει όλο το σύστημα είναι σάπιο σε έτη φωτός μακριά από το να αλλάξουμε μυαλά και να μπούμε στον ίσιο δρόμο.Τώρα που πήραμε και τη δόση μαύρη κούνια που μας κούναγε τρομάρα μας,ας τα βγάλουμε πέρα με 400 και 500 ευρώ και θα λέμε μια χαρά είναι και αυτοί να πέρνουν τους παχυλούς μισθούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ Ανθρακίδη πολλά αρνητικά σχόλια ακούγονται για εσάς και ακόμα δεν έχετε καν ξεκινήσει...αυτό που θα κρίνουμε είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τα κρίσιμα ζητήματα του νοσοκομείου κιλκίς.Δεν περιμένουμε θαύματα,ωστόσο ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο μην μας απογοητεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως πολύ κόσμος ασχολείται με τον Ανθρακίδη. Ακόμη κι αν βγάζουν πίκρα, καλό σου κάνουν αγόρι μου να το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάρτε το χαμπάρι!
    Ειμαστε στην κυβέρνηση και όσο μερικοι δεν το δεχεστε θα σας κυβερναμε και θα βολευουμε τα παιδιά μας για να είμαστε πάντα στα πράγματα. Και σεις χτυπηθείτε όσο θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συζητάμε...next year!
      Όταν από το ΠΑΣΟΚ θα απομείνει το...ΣΟΚ !!!

      Διαγραφή
  18. Ανάμεσα στα ουσιαστικά προσόντα, διαβάσαμε:
    ο πατέρας γιατρός στο ΙΚΑ, η μητέρα νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο!
    Τώρα πειστήκαμε...για το αδιάβλητο της υπόθεσης.
    Θέμη -συμπάθαμε,δεν σε γνωρίζω- αλλά αν θέλεις να κάνεις την επανάσταση της γενειάς σου, φύγε όσο νωρίς. Μετά "ουδέν λάθος αναγωνρίζεται" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, να φύγει ο Ανθρακίδης. Όπως έφυγε ο Χατζησάββας, ο Χατζηκρανιώτης, ο Ασημακίδης και ένα σωρό άλλοι πρωτού τελειώσει η θητεία τους.
      Και μετά να έρθεις εσύ να αναλάβεις.
      Έτσι για να κάνεις την επανάσταση της γεννιάς σου!

      Διαγραφή
    2. Μη σκιάζεσαι...δεν έχω τόσο μεγάλες βλέψεις για τον εαυτό μου.
      Την επανάσταση της γενιάς μου την έκανα πριν 30 χρόνια και τώρα ακούω το "μεγάλο ευχαριστώ"!

      Διαγραφή
    3. Άμα την έκανες πριν 30 χρόνια κάτσε τώρα και άσε τους νέους να βγάουν κάστανα από τη φωτιά. Σπίτι τζάκι και τσάι θείο άντε γεια

      Διαγραφή
  19. Πάντως από το να βάζανε τον Τσολάκη ή τον Δημητριάδη που δεν έχουν βγάλει το λύκειο πάλι καλά που βάλανε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε αυτοί πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν

      Διαγραφή
    2. Κάτω τα χέρια από τον Σάββα Τσολάκη, αυτός έφυγε νωρίς.
      Πήρε τους παχηλούς μισθούς και ξαναβγήκε στη σύνταξη στην οποία είχε βγει από τα 40 του.
      Παραιτήθηκε και από το ΠΑΣΟΚ.
      Και πως έγινε και το έκανε αυτό και συνέπεσε με την λήξη της θητείας του στο νοσοκομείο ε?

      Διαγραφή
  20. Όλοι εσείς που γράφετε και κατηγορείτε Κιλκισιώτες είστε; Δηλαδή τι προτιμάτε; Τους Θεσσαλονικιούς, τους Σερραίους και τους αποτυχημένους πολιτευτές που είχαμε μέχρι τώρα από έναν νέο, άφθαρτο και χωρίς "βεβαρημένο παρελθόν" Κιλκισιώτη; Είναι απίστευτο πόση μεμψιμοιρία και μικρότητα υπάρχει στον τόπο μας...(για εσένα που γραφεις για τα κλεμένα θέματα... παίρνεις επάξια το βραβείο της γελιότητας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mάνατζερ θελει το νοσοκομείο ,δ-ι-ο-ι-κ-η-τ-ή! οχι το καλό παιδί της γειτονιάς μας .Μπορεί να ειναι το καλύτερο παιδι ο Ανθρακίδης.Για διοικητης κάνει , αυτό μας νοιάζει !!! και μόνο αυτό !
      Και για όσους νομιζουν οτι το ΚΙλκις βγάζει φωστήρες για να ξυπνησουν λιγακι.Αν κρίνει κανείς από το τί μετριο΄τητες κυβερνανε το Κιλκίς , μία από τα ίδια είναι και οι πολιτες του.Ο κόσμος καίγεται και σεις εκεί στον μικρόκοσμο σας που λέγεται Κιλκίς, πιάτσα, καφενείο και ταβέρνα λέτε να μην ερθει κανενας Θεσσαλονικιός , κανένας Σερραίος και σας πάρει τη θέση...Τί βαθύς ύπνος !

      Διαγραφή
    2. για κάνε μια περιγραφή αυτού του Μανατζερ που λες για να δουμε τι όνειρο βλέπεις εσυ

      Διαγραφή
    3. έσυ που τα γράφεις αυτά το επίπεδο σου είναι πολύ κάτω από το μέτριο,βάζω στοίχημα ότι δεν χάνεις εκπομπή τησ Ανιτας Πάνια..

      Διαγραφή
  21. πολύ κατηνιά έπεσε ρε παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητήρια Θέμη, καλη διοίκηση και σιδεροκεφαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μη μας φοβίζει το νεαρόν της ηλικίας του.Μπορεί να κρύβει εκπλήξεις.Οσο για την πολιτική του τοποθέτηση,ουδέν σχόλιον!
    Αν πέσει ομως στο λάθος και ανοίξει τις πόρτες του στους χαφιέδες και στους αυλοκόλακες,το διοικητικό του μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό.
    Ας ευχηθούμε τα καλύτερα για το νοσοκομείο της πόλης μας που τα τελευταία χρόνια εχει μετατραπεί σε κόπρο του Αυγείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλή επιτυχία Θέμη μην επηρεάζεσαι από τους κακοήθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όσοι τον γνωρίζουν από τη δράση του στα Συμβούλια Νεολαίας και την ΠΑΣΠ σίγουρα δεν θα διαφωνήσουν... άχρηστος,δικτακτορίσκος και τραμπούκος του κερατά ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση...να σας ζήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνελθε φιλε!!! ξεφυγες πολυ..

      Διαγραφή
    2. σιγα φιλε εχασες τον ελεγχο.ειπαμε να ριξουμε λασπη αλλα το εχεις παρακανει.θα φανει οτι καποιο σκοπο εχουμε και τα λεμε ολα αυτα

      Διαγραφή
  26. Καλά το νοσοκομείο πάει για κλείσιμο,δηλαδή και τώρα σαν κλειστό είναι κι εσείς για τον διοικητή του μαλώνεται αχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Είναι νέος, αφήστε να δούμε τι θα καταφέρει" Σε αυτή τη φράση συνοψίζεται η εγκληματική αφέλεια του Νεοέλληνα πολίτη.
    Γιατί με αυτή την αφέλεια εμπιστεύτηκε ανθρώπους που φέραν την ελληνική κοινωνία σε αυτό το αδιέξοδο.
    Και δεν αναρωτιόμαστε με ποια προσόντα αυτός ο άνθρωπος επιλέχθηκε για μια τόσο κρίσιμη διοικητική θέση; Μέσα από ποια διαδικασία; Γνωρίζουμε το ηθικό υπόβαθρό του, τα δείγματα γραφής του ως τώρα;
    Ή πολύ απλά να δούμε από ποιόν κομματικό σωλήνα ξεπήδησε.
    Θα έχουμε τότε πολύ απλά την απάντησή μας...
    Λυπάμαι που το λέω αλλά είμαστε εγκληματικά αδιάφοροι και αμέτοχοι σε όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Και δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι τα παιδιά ενός ξοφλημένου συστήματος να καθορίζουν τις τύχες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θέμη μην ακούς κανέναν. Μάλλον όσοι γράφουν υποτιμητικά σχόλια ή δεν σε γνωρίζουν ή σε ξέρουν και έχουν πεθάνει από τη ζήλια.
    Με τέτοιο καθαρό κούτελο που έχεις μην λογαριάζεις κανένα χωριάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εμένα ο Θέμης είναι φίλος μου και αυτά που γράφετε μου προκαλούν αηδία παιδιά..γιατί τόση χολή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η δικη μου γνωμη ειναι παιδια ολοι οι νεοι του νομου να συσπειρωθουμε και να ενωθουμε για να στηριξουμε εναν νεο για να παρει επιτελους η γενια μας την κατασταση στα χερια της.ας ειναι ο Ανθρακιδης αυτος που θα κανει την αρχη.μαζι του λοιπον απο οπου και αν προερχεται ο καθενας μας.τωρα ηρθε η ωρα των 30δων

      Διαγραφή
  30. file einai trampoukos les alla ego ksero oti auton epelekse o kosmos k stin PASP k sto TOSYN.Profanos tha isoun apo autous pou exanan tis ekloges.Oso gia tin oikogeneia tou pou les oloi sto nomo kseroun oti o theios tou itan o pio katharos dimarxos tou nomou k o monadikos pou paredose thetikous isologismous sto neo dimo kilkis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και γω τον έχω γκόμενο, έχει καμιά σημασία αυτό;
    Μπορεί να είναι και το καλύτερο παιδί του κόσμου, έχει καμιά σημασία αυτό. Είναι ένα κρίσιμο πόστο αυτό, δεν είναι το προεδριλίκι του 15μελούς.
    Τι έχει να δείξει ο Θέμης ως τώρα;; Έκανε τίποτα στο δησυν που βρισκόταν τόσα χρόνια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εδω ταιριάζει η παροιμία με τις ευχές!!Θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα....από τη μια χρεώνουμε σαν νέοι στους παλιούς πασόκονεοδημοκράτες την ευθύνη που εξαιτίας τους εμείς σαν γενιά είμαστε καταδικασμένοι στην ανεργία....και από την άλλη μας κακοφαίνεται (όχι όλους, τους αντίζηλους μόνο)που ένας νέος άνθρωπος ανέλαβε και μας φαίνεται λίγος και άπειρος!Καλύτερα άπειρος με πτυχία, με όρεξη και καθαρά χέρια, παρά έμπειρος στα λαδώματα και στις μαιμουνιές θα έλεγα!!!Μήπως δεν ξέρουμε τι θέλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 8.ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 1 ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 9.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 10ΧΡΟΝΙΑ.ΑΡΑ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙΙΙΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις ακουστα τη φραση "εργαζομενος φοιτητης"δεν νομιζω γιατι θα σκεφτοσουν οτι καποιος μπορει στα 10 χρονια να σπουδαζει και να εργαζεται συγχρονως ,ιδιως οταν προκειται για δευτερο πτυχειο

      Διαγραφή
    2. Ρε μπούφο μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει τελειόφοιτος. Είναι στο τελευταίο έτος.
      Τώρα εάν ο άνθρωπος δούλευε παράλληλα ενώ εσύ ξυνόσουν , αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
      Αν ήταν η ζήλεια ψώρα...

      Διαγραφή
    3. Πέρι χαμένα τα χεις φαίνεται

      Διαγραφή
    4. Παντως θα θελα να δω πως θα σχολιαζατε την αλλη επιλογη!!Σούπερ γαλάζιος εν αποστρατεία (κλωτσιδόν μάλλον απο τις ένοπλες δυνάμεις) που τα κανε μούσκεμα με την αγαπημενη ομάδα της πολης μας (ακόμα γυρεύουν τα λεφτά οι επόμενες διοικήσεις.....ο τύπος έχει εμπειρία στη διοίκηση ε,,,,,????!!!!

      Διαγραφή
    5. Ναι και ο άλλος? Αναπληρωτής του εν αργία!
      Κορυφαίοι!

      Διαγραφή
  34. Δεν ξερω αν εκλεβε θεματα στα πανεπιστημια, στο λυκειο ομως, στις εξετασεις πηγαινε 10 φορες στην τουαλετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αγχος φερνει συχνουρια

      Διαγραφή
    2. ασ τον καλεσουμε σε απολογια γιαυτο και ας τον απορριψουμε γιατι στα 18 πηγαινε συχνα τουαλετα στις εξετασεις

      Διαγραφή
    3. Ανθρακίδη είσαι μεγάλος μάγκας.
      Πραγματικά δεν έχουν να σου προσάψουν τίποτα οι αστείοι χωριατάκοι και ασχολούνται με το πόσες φορές κατούραγες ή τον έπαιζες...
      Προχώρα και γράψτους

      Διαγραφή
    4. Πάντως εγώ που τον θυμάμαι στο Λύκειο ήταν πρόεδρος στο 15μελές, πρώτος μαθητής πάντα και αριστούχος και παράλληλα τον γουστάραν τα καλύτερα κομμάτια.
      Εσύ αν ήσουν δευτεράντζα εκεί και θα μείνεις

      Διαγραφή
    5. εγω παλι τον θυμάμαι ναρκισο!!!όλο τριγυρνουσε και το παιζε φουσκωτος....μπρατσωμενος αλλά μεγάλη ψωναρα

      Διαγραφή
    6. Πάντως σώμα είχε και έχει.
      χαχαχα το ρόμπες είμαστε ρε με τι καθόμαστε και ασχολούμαστε.

      Διαγραφή
  35. αμαν ρε φιλε τι καθεσαι και γραφεις??τι μας ενδιαφερει αν πηγαινε στην τουαλετα..ελεος πια αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του τον εχετε φαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. πραγματικά μας πονάει η κοιλιά μας από το γέλιο!!!Μπράβο παιδιά!!!keep going...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. η μάλλον keep θαφτινγκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συγχαρητήρια Ανθρακίδη, δείξε ήθος και θα ανταμειφθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ρε φίλε είδα το link από ένα φίλο στο facebook, αλλά τρελάθηκα με τα σχόλια.
    Δεν είμαι από Κιλκίς, αλλά για να γράφουν 80 σχόλια για έναν που θα αναλάβει διοικητής σε ένα νοσοκομείο και να ασχολείται τόσος κόσμος μαζί του ή πολλές έχει πηδήξει και σας κακοφαίνεται ή κάτι καλό έχει δεν εξηγείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε μια χαρα θα ειναι σαν διοικητης στο νοσοκομειο, δεν λεω κατι γι αυτο.....Απλα επειδη ειπε για κλεμμενα θεματα στο πανεπιστημιο καποιος, εγω επειδη ειμαι πολυ ευγενικος ειπα πως πηγαινε πολλες φορες στην τουαλετα...4-5 φορες σε 2 ωρες..(Εχω εναν καλο ουρολογο να του προτεινω!!)
    Τωρα για τα χρονια που σπουδαζε και συγχρονως δουλευε, αυτο οντως τον τιμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το λύκειο μέχρι τώρα πήρε άλλα 3 πτυχία ο τύπος ρε φιλαράκι. Ακόμη εκεί έμεινες?
      Μήπως σου πήρε τη σημαία στην παρέλαση και δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμη;

      Διαγραφή
    2. για σενα που πρετεινεις ουρολογο γνωριζω εναν καλο ψυχιατρο!τι λες!να σου τον συστησω?

      Διαγραφή
  41. siga min eixe kai diki tou pizzaria opws o samaras sta 24 tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω που τον ηξερα στα 22 του δεν λεω οτι ειχε δικη του πιτσαρια αλλα ξερω οτι τοτε δουλευε σε πιτσαρια!!!και οχι μονο!!

      Διαγραφή
  42. Άντε έλα να δούμε τι θα κάνεις κι εσύ. Τόσοι πέρασαν και να τα χάλια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ειμαι ο 10:54 σχετικα με τις εξετασεις του λυκειου....πρωτον ευχαριστω για την επιβεβαιωση παιδια και δευτερον προτιμω εναν 30ρη απο κατι λαμογια 50ρηδες.....!!! ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατί το kilkis24 κατέβασε τη δημοσκόπηση?
    Επειδή δεν τους συνέφερε?
    Απαξιωμένοι θα κλείσουν τις εφημερίδες τους όλοι μέρα με την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει ρε και σεις ηρεμήστε μην τα βάζεις με όλους οι άνθρωποι δημοσίευσαν τα αποτελεσματα δεν το έκαναν επίτηδες 78%-22% υπέρ ήταν:

      http://www.kilkis24.gr/%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%80-%CF%80%CE%AD%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE/

      Διαγραφή
  45. Τόσο πολλές ανοησίες για έναν νέο άνθρωπο!! Εύχομαι να πετύχει και να μην επαληθευτούν οι Κασσάνδρες που λένε ότι τον έβαλε ο θείος για να κυβερνά δι αυτού. Στο κάτω κάτω, είναι νέος και εγγράμματος (το αν είναι μορφωμένος θα το δείξει ο χρόνος). Κάθε επιτυχία του εύχομαι, για το καλό του και το καλό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν μπορεί ο κόσμος στο Κιλκίς να είναι τόσο βαθιά συντηρητικός.
    Σε κάθε τομέα της δημόσιας διοίκησης υπάρχουν διεφθαρμένοι αληταράδες τους οποίους γνωρίζουμε και πίνουμε καφέ μαζί τους. Ποτέ όμως κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε δημοσίως. Έχουμε αμόρφωτους σε καίρια πόστα και γκόμενες παραγόντων διορισμένες.
    Το νοσοκομείο νοσεί επί δεκαετίες και δεν βγήκε κανείς να το πει αυτό. Το κυβερνούσαν συνταξιούχοι πολιτικοί και κάνανε ρουσφέτια και δημιουργούσαν μαύρες τρύπες.
    Και τώρα αναλαμβάνει ένας κατά κοινή ομολογία έντιμος άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα και ήθος και με αξιοθαύμαστα πτυχία στα οικονομικά και τη νομική και με εργασιακό παρελθόν ως ελεύθερος επαγγελματίας στα οικονομικά και βγαίνουμε να τον λιθοβολήσουμε?
    Πόσο μικροί είμαστε λοιπόν σαν τόπος και λαός?
    Μας αξίζουν Χατζησάββες, Ψωμιάδηδες και Τσιτουρίδηδες.
    Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΘΡΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΝΟΠΟΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΙΔΗ.ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλά μου παιδάκια είτε είστε υποστηρικτές είτε όχι τις επιλογής ανθρακίδη το θέμα δεν είναι το ποιος αλλά το πώς;
    Πώς λοιπόν;
    Όταν σας μιλάν για αξιοκρατία εσείς όλοι τι έχετε στο μυαλό σας;
    Όταν ακούτε ότι φεύγουν από την Ελλάδα και κουνάν τα πτυχία τους τα νέα παιδιά, όπως οι μπαμπάδες τους κουνούσαν τα μαντίλια τι εικόνα έρχεται στο μυαλό σας;
    Μάθε παιδί μου γράμματα ήταν ο πόθος των γονιών σας γιατί νόμιζαν οι δόλιοι, ότι αυτό και μόνο θα ήταν αρκετό για να σας βγάλει από τη μιζέρια.
    Δυστυχώς όμως όσα γράμματα και αν μάθατε, δεν καταφέρατε να σκέφτεστε και εκεί ποντάρουν.
    Η αδυναμία σκέψης και η ανοχή σας είναι αυτά που εκμεταλλεύονται.
    Από όλα τα σχόλια αυτό προκύπτει γιατί δεν έχει καμία σημασία αν λέγεται Θέμης, Πέτρος η Νίκος. Δεν έχει σημασία αν είναι πράσινος η γαλάζιος αλλά σημασία έχει ότι όποιος και αν είναι, καταφέρνει το δικό σας χειροκρότημα να το κάνει δικό του χρήμα και εσείς να κουνάτε μαντίλια και πτυχία.
    Κάθε φορά λοιπόν που θα πηγαίνεις και θα παριστάνεις τη γλάστρα στα κόμματα, να θυμάσαι ότι ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.
    Την παρουσία σου και μόνο την κάνουν λεφτά. Ενώ εσύ νομίζεις ότι όλα γίνονται για το καλό σου, αυτοί το μόνο που βλέπουν είναι πως θα βγάλουν λεφτά από τον κάλο σου.
    Αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο τότε θα φας στο κεφάλι και θα πληρώνεις μια ζωή όχι έναν, αλλά χίλιους ανθρακίδηδες.
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγόρι μου εσύ! Μόλις ανακάλυψες την πυρίτιδα!

      Διαγραφή
  49. μεγάλε 08.56 είσαι εκτός τόπου κ χρόνου....πάνε παίξε κάνα τζόκερ τώρα που ναι γιορτές και θα χει τζάκποτ!!εκεί είναι τα φράγκα...όχι στην πολιτική πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δεν έχει με τι να ασχοληθεί το παληκάρι ολόκληρη έκθεση έγραψε ο τελειωμένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. aftos afou grafei oti exei ptixia...na min ta xrisimopoiisei stin ellada??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Με έκανες να ξαναδώ την ταινία μάθε παιδί μου γράμματα.
    Μετά κοιμήθηκα.
    Μη βάζεις δύσκολα γιατί έχω εφιάλτες στον ύπνο μου γιατί δεν πήρα ακόμα πτυχίο και με έβλεπα να κουνάω μαντίλι.
    Στον ύπνο μου με είδα και σαν γλάστρα και αποφάσισα να είμαι γλάστρα παρά αρπάχτρα γιατί σαν γλάστρα δεν κάνω τίποτε ενώ σαν αρπάχτρα πρέπει να κάνω κάτι.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΩ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. λύστε μου μια απορία...την κοπελίτσα που έγινε βουλευτής την γνωρίζει κανείς??που έχει διοικήσει πρίν αν επιτρέπεται??θα μου πείτε αυτή εκλέχθηκε με ψήφους(του πατέρα της).είμαι 34 χρόνια στο κιλκίς,από τότε που γεννήθηκα δηλαδή δεν έχω ακούσει ποτέ γιαυτό το κορίτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ?? επειδή δεν έχεις ακούσει γι αυτό το κορίτσι, τι? Είσαι το μέτρο του κόσμου? Για τον υπόδικο Δήμαρχο υποθέτω πως άκουσες και όχι τα καλύτερα, αλλά παρ όλα αυτά, εκλέχθηκε! τι συμπέρασμα βγάζεις λοιπόν?

      Διαγραφή
  54. ναι αλλά οπως είπες εκλέχθηκε δεν διορίστηκε αρα ανάλογα με το τι θα πράξει θα κριθεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης. Τους διορισμένους όμως ποιος θα τους κρίνει. Μάλλον οι ίδιοι ανίκανοι που τους διόρισαν και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μάλλον σε άλλη χώρα ζείτε. Ο διοικητής του νοσοκομείου δεν εκλέγεται κύριοι, τοποθετείται. Επί δεκαετίες δεν μιλούσε κανείς, πως είναι δυνατόν τώρα να έχουν αφηνιάσει, τόσοι πολλοί λοιπόν την διεκδικούσαν την θέση?
    Είναι αηδιαστικό να λοιδορούν έναν νέο άνθρωπο επαγγελματία και επιστήμονα ενώ την ίδια ώρα ανέχονται τόσα κακώς κείμενα παντού αλλού.
    Εγώ κρίνω την επιλογή αυτή ριζοσπαστική και ελπιδοφόρα, ότι κάτι αλλάζει στο τόπο μας.
    Ας κάνουμε λίγο υπομονή και ας μην βγάζουμε τόσο φθόνο επειδή επιβραβεύεται η αξία ενός συμπολίτη μας και όχι η δική μας. Γνωρίζω πως ο νέος αυτός έχει ήθος και αξιοπρέπεια. Μένει να μας το αποδείξει και στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ε??? ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ !!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.