Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Η πορεία συνεχίζεται"

"Για όσους δεν το κατάλαβαν ...το φορολογικό περνάει "απαρατήρητο", οι αυξήσεις της ΔΕΗ έρχονται, η πώληση του ΟΠΑΠ προγραμματίζεται, κλπ, κλπ...
Χάριν των γεγονότων τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα έκαναν εξαίρεση και στην μέχρι τώρα σκόπιμη αφάνεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να αρχίσουμε να συμβιβαζόμαστε στην ιδέα του να ζούμε από εδώ και πέρα "παρέα με τα μνημόνια". Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε, σεβόμενοι την ιδρυτική μας διακήρυξη, σταθεροί στις απόψεις μας, οδεύοντας προς το Συνέδριο που ανακοίνωσε ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος... 'Οτι είπαμε ισχύει. 

Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει κίνημα που δεν αυτοπροσδιορίζεται σημειακά στο φάσμα από δεξιά έως αριστερά... καιρός είναι να το καταλάβουν. Τις λεπτομέρειες θα τις δουν στο Συνέδριο.
Οι συνθήκες επιβάλλουν πάνω απ' όλα εθνική κυριαρχία, κοινωνικό κράτος, επιχειρηματική ανάπτυξη, οικονομική ανάσταση σε μια Ευρώπη των λαών κι όχι των τραπεζών. 

Αν κάποιοι "ονειρεύονται" αποδόμηση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... κακό όνειρο βλέπουν. 

"Η φωνή μας θα συνεχίσει να δυναμώνει για να γίνουν τα σχέδια των κακόβουλων πιο αδύναμα""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.