Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

"Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν, είναι και θα είναι ο Περιφερειάρχης μας"

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σχετικά με την υπόθεση των προστίμων, οι Αντιπεριφερειάρχες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος έκαναν την ακόλουθη δήλωση: 
«Σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Ωστόσο, στη συνείδησή μας, όπως και στη συνείδηση του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης, που εδώ και τρεις δεκαετίες υπηρετεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, προς όφελος των πολιτών. Τον στηρίζουμε και είμαστε δίπλα του στη δύσκολη αυτή στιγμή, στον αγώνα του μέχρι την τελική δικαίωση.

Από κει και πέρα, η παράταξή μας θα συνεχίσει να διοικεί ενωμένη, σαν μια γροθιά, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Κεντρική Μακεδονία. Οι συμπολίτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη, με ομοψυχία και πνεύμα ενότητας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν, είναι και θα είναι ο Περιφερειάρχης μας».

8 σχόλια:

  1. Δικό σας είναι,του λαού δεν πρόκειται ποτέ να είναι,έχει αμαυρω8εί και αυτός και ολόκληρη η κλίκα του..Για δες κάτι άνθρώποι που θέλουν να των στηρίζουν κιόλας.Δεν υπάρχει ίχνος τσίπας για το ΖΟΡΟ της Μακεδονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zώα !!! Θα είναι ο Περιφερειάρχης της καρδιάς σας γιατί όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα !

    Δεν πήρατε πρέφα ΤΙΠΟΤΑ ακόμα ΖΩΑ !!!

    Υπάρχει μια καταδικαστική απόφαση για αδίκημα που έχει να κάνει με την κατάχρηση της εξουσίας από πλευράς Ζορό και εσείς επιδοκιμάζετε τέτοιου είδους πολιτικές.
    Ο κόσμος δοκιμάζεται, πεθαίνει, πένεται και εσείς το χαβά σας.Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ΖΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σας κύριοι!! εάν μπορεί να σας αποκαλέσει κανείς έτσι... Γι αυτό δεν πρόκειται ποτέ η Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι από αυτή την κοτσαμπάσικη πολιτική που μας διακατέχει. Μείνετε εκεί που είστε, λαδάδες της σημερινής Ελλάδας που ασφυκτιά κάτω από τις συνθήκες που εσείς και οι όμοιοί σας δημιουργείτε εδώ και πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να τρέξουν δίπλα στο λαό τα ΖΩΑ οι περιφεριάρχες στηρίζουν τον αρπάχτρα το Ζορό.Ουστ από εδώ έρχεται η ώρα σας λαμόγια και γλέιφτρες τις εξουσίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο καλό....... Θέατρο εεε θέατρο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε τί κόσμο ζούνε αυτοί οι τυποι!

    Ο Ζορό με αυτό που έκανε και καταδικαστηκε και στο δευτερο βαθμό στην ουσία στέρησε από τον ελληνικό λαό μερικες χιλιάδες ευρώ και δεν ξέρουμε -δεν μάθαμε -τί ακριβώς αποκόμισε για αυτην του τη διαμεσολάβηση.
    Κατά τα άλλα αυτοί οι ανεκδιήγητοι αντιπεριφερειαρχες υποστηρίζουν οτι ο Ψωμιάδης έδρασε για πολλά χρόνια προς όφελος των πολιτών!

    Αυτός ο ελεηνός τύπος που κρατούσε στο χέρι τους αστέρες της ΝΔ τους ετριξε τα δόντια για να πάρει τη στήριξή τους στην ποινική περιπέτεια. Τους κρατούσε στο χέρι απειλώντας τους κα΄θε τρις και λίγο και εκείνοι όχι μόνο τον στήριξαν αλλά τον έθεσαν και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα . Ο γελείος αυτός τύπος- ο μέγας πατριώτης!!!-στερησε από τους πολίτες αυτά τα χρήματα του προστίμου που γλίτωσε ο βενζινοπώλης, στερώντας τα από το ελληνικό κράτος !Και πάλι επεσε σήμα από τη ΝΔΟΎΛΑ για στήριξη ηθική στο μέγα Στέλεχος της γαλάζιας παράταξης.

    Ετσι παίζεται το παιχνίδι φίλοι μου, Η Ζημενς κραταει στο χερι τους πολιτικούς μας, πολιτικοί κρατανε στο χέρι κόμματα. Και οι πολίτες αυτης της χώρας ακολουθούνε σαν πρόβατα όλους αυτούς τους αχρείους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζι και ο "δικος" μας ο Γκουντενουδης αυτος που περισυ το καλοκαιρι υπεγραψε για να γινουν μεταλλεια στα Κρουσια και στο Παικο χωρις να ενημερωσει τους Κιλκισιωτες! Εκανε τον ανηξερο μετα οταν εγινε γνωστο το σχεδιο ξεπουληματος του τοπου μας! Τι να περιμενουμε απο αυτα τα υποκειμενα; Αν δεν τους διωξουμε εμεις, δεν θα μας αδειασουν τη γωνια απο μονοι τους, αντιθετα θα μας καταστησουν δουλοπαροικους στην χωρα μας. Αρκετα τους ανεχτηκαμε και τωρα βγαζουν ανακοινωσεις συμπαραστασης στο λαμογιο τον Ψωμιαδη. Μετρημενες ειναι οι μερες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαμόγια είναι αυτοί που εκφράζουν την άποψή τους ανώνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.