Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Δώστε λύση, χωρίς να πίνετε το αίμα των πολιτών

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Αναγνώστης της ΓΝΩΜΗΣ

(Δεν θέλω να δικαιολογήσω την παρανομία αλλά πρέπει να σκεφτώ ως άνθρωπος)
Ερωτήσεις στην βουλή, δημοσιεύσεις στα έντυπα μέσα και πολλές άλλες φανφάρες για λαθραία, παράνομη υλοτόμηση. Κανείς δεν αναφέρει γιατί έφτασε και ποιος τον κατάντησε τον πολίτη να γυρίσει στην ξυλόσομπα. Ψάχνουν μέσα στις αποθήκες των παππούδων να βρουν την ξυλόσομπα του παππού γιατί μας έφτασαν να ζούμε την εποχή των παππούδων μας.

Ρώτησαν κανένα από αυτούς που κόβουν και καταστρέφουν τα δάση γιατί έφτασαν να το κάνουν; να κλέψουν τον συμπολίτη τους; να κλέψουν τράπεζα; να σκοτώσουν; πως θα ζήσουν.... με τέτοια οικονομική κατάντια που οδήγησε το ίδιο το κράτος μας και αντί να βρει τρόπους για βοήθεια, αντί να δώσει οδηγίες για την κοπή των δένδρων κυνηγάει τους πολίτες του. Είδα το κόψιμο των δένδρων πριν μερικά χρόνια λίγο πάνω από την Μαυροπλαγιά εκεί στο πασάζο, στο Μπαγιαζλι, δεν έκοβαν ΘΕΡΙΖΑΝ, ήταν άτομα, ξυλοκόποι του εργολάβου κοπής των δένδρων και όταν ασχολήθηκα η απάντηση ήταν έτσι πρέπει να γίνεται. Αποκλείεται να κόβουν χειρότερα οι λαθραίοι υλοτόμοι, που το κάνουν για θέμα επιβίωσης, οι τιμές στα καύσιμα και στα ξύλα έφτασαν στα ύψη ο κόσμος θέλει να ζεσταθεί, ο χειμώνας έφτασε, κύριοι δώστε λύση στον κόσμο, λύση χωρίς να πίνετε το αίμα των πολιτών, λύση χωρίς να του παίρνετε και το τελευταίο ευρώ..... αφήστε να κόβουν δένδρα, αλλά ενημερώστε τους για τον σωστό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.