Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη βάζει τα γιορτινά της



Άναψαν τα φώτα στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" χθες το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης και φυσικά ο Άγιος Βασίλης ήταν αυτοί άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας. 

Το πρόγραμμα συμπληρώθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, την κατασκευή μιας τεράστιας τούρτας που μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο, αλλά και μουσική και χριστουγεννιάτικα δρώμενα από τα συγκροτήματα Κρουστόφωνο και Paranue και την καλλιτεχνική ομάδα Jitterbugs skg. 

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013, θα υπάρχει για τα παιδιά, caruzel, παγοδρόμιο, ρόδα λούνα παρκ, φάτνη, τραινάκια, αλλά και σπιτάκια όπου θα φιλοξενήσουν δραστηριότητες από ΜΚΟ. Χθες το βράδυ είδαμε στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες κόσμου στους δρόμους.
Ο εξαιρετικός για την εποχή καιρός, οι εντυπωσιακές διακοσμήσεις στις βιτρίνες των διαφόρων καταστημάτων και ειδικά των ζαχαροπλαστείων, αλλά και η διάθεση όλων να ξεφύγουν από τη μιζέρια και τις στεναχώριες, δημιούργησε στους δρόμους το αδιαχώρητο. Την έχουμε ανάγκη όλοι μας, αυτή τη διάθεση αισιοδοξίας. Μα περισσότερο οι Ελληνικές επιχειρήσεις που περνούν τραγικές στιγμές.

Πηγή: Omorfa Taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.