Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Η Θεσσαλονίκη βάζει τα γιορτινά τηςΆναψαν τα φώτα στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" χθες το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης και φυσικά ο Άγιος Βασίλης ήταν αυτοί άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας. 

Το πρόγραμμα συμπληρώθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, την κατασκευή μιας τεράστιας τούρτας που μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο, αλλά και μουσική και χριστουγεννιάτικα δρώμενα από τα συγκροτήματα Κρουστόφωνο και Paranue και την καλλιτεχνική ομάδα Jitterbugs skg. 

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013, θα υπάρχει για τα παιδιά, caruzel, παγοδρόμιο, ρόδα λούνα παρκ, φάτνη, τραινάκια, αλλά και σπιτάκια όπου θα φιλοξενήσουν δραστηριότητες από ΜΚΟ. Χθες το βράδυ είδαμε στη Θεσσαλονίκη χιλιάδες κόσμου στους δρόμους.
Ο εξαιρετικός για την εποχή καιρός, οι εντυπωσιακές διακοσμήσεις στις βιτρίνες των διαφόρων καταστημάτων και ειδικά των ζαχαροπλαστείων, αλλά και η διάθεση όλων να ξεφύγουν από τη μιζέρια και τις στεναχώριες, δημιούργησε στους δρόμους το αδιαχώρητο. Την έχουμε ανάγκη όλοι μας, αυτή τη διάθεση αισιοδοξίας. Μα περισσότερο οι Ελληνικές επιχειρήσεις που περνούν τραγικές στιγμές.

Πηγή: Omorfa Taxidia facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου