Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους του ο Θόδωρος Πάγκαλος

Την αδυναμία του να ανταποκριθεί στην αποπληρωμή των φόρων που οφείλει αποκάλυψε ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» δήλωσε πως «πουλάει ακίνητα, αλλά κανείς δεν αγοράζει» και πως γι' αυτό το λόγο είναι σε αδυναμία να καταβάλει τους φόρους που οφείλει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Πάγκαλος είχε δηλώσει το Σεπτέμβριο του 2011 πως θα αναζητούσε αγοραστές για κάποιο μέρος της ακίνητης περιουσίας του προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς το κράτος.

Μιλώντας για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε πως δεν είναι το κύριο θέμα για το κόμμα η ηγεσία, υποστηρίζοντας πως προέχει η τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του.

«Γνωρίζω τι θα πω εγώ στο συνέδριο. Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι ούτε ποιους θα έχει η πλειοψηφία. Τα συνέδρια των κομμάτων συζητούν τα πάντα και το θέμα ηγεσίας αν τεθεί. Δεν είναι όμως αυτό το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ. Τα κύρια θέματα είναι δύο: Η κατάργηση του σταυρού προτίμησης και η υιοθέτηση νέου εκλογικού συστήματος μικτού χαρακτήρα, η τροποποίηση ριζικά του τρόπου λειτουργίας και η λήψη αποφάσεων στο κόμμα» ανέφερε.

http://www.iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή