Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Νέο σεμινάριο Οργανισμού Παιδικών Σταθμών δήμου Κιλκίς με θέμα το Κουκλοθέατρο

Με επιτυχία συνεχίζονται τα ανοικτά επιμορφωτικά σεμινάρια του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς. Τα σεμινάρια που απευθύνονται στο εκπαιδευτικό προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμου Κιλκίς, αλλά και σε γονείς, λαμβάνουν χώρα κάθε δεκαπενθήμερο στην Ψυχιατρική Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς με τη συμμετοχή του Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής κ. Μελέτη Μελετιάδη και της συνταξιούχου νηπιαγωγού και συμβούλου ειδικής αγωγής κ. Ντίνας Μούρτζιου, που αφιλοκερδώς παρέχει τις επιστημονικές της γνώσεις στο Νομικό Πρόσωπο ως ειδική συνεργάτιδα, και με την υποστήριξη της Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Κατερίνας Γιαννακούλα-Ζιούτα. 

Το επόμενο σεμινάριο που θα υλοποιηθεί -εν είδει εργαστηρίου- την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες 17:00-20:00, στον Α' Παιδικό Σταθμό (Αριστείδου 9) στην πόλη του Κιλκίς, έχει ως θέμα το Κουκλοθέατρο και πραγματοποιείται με την ευγενική συμμετοχή της πρώην συμβούλου Προσχολικής Αγωγής κ. Σ. Σβολάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23413 52223-224-225.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.