Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Δενδροφύτευση Φιλίας και Συνεργασίας στα Σύνορα FYROM-ΕΛΛΑΔΟΣ ανάμεσα στο Δήμο Γευγελή και στο Δήμο Παιονίας

Του Παναγιώτη Δεπούδη
Με μία σύντομη και συμβολικού χαρακτήρα επίσκεψη συμμετείχε ο Δήμος Παιονίας στην γιορτή δενδροφύτευσης και πρασίνου που γίνεται κάθε χρόνο στην γειτονική Γευγελή της FYROM με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού κ. Χρήστο Καραθόδωρο που συνοδευότανε από τον Τοπικό Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου κ. Χρήστο Χαμουρούδη, τον Ειδικό Επιστημονικό Σύμβουλο του Δημάρχου κ. Πέτρο Μπέλη και τον ειδικό Σύμβουλο-εκπρόσωπο τύπου του Δημάρχου κ. Κύρο Καλαβάζη .
Ο Δήμαρχος της Γευγελής κ. Ivan Frangov υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία του Δήμου Παιονίας στα σύνορα της FYROM όπου και φυτέψανε από κοινού με τους εκπροσώπους του γειτονικού Δήμου Γευγελής 4 ελαιόδεντρα στην μπροστινή πλευρά του προαύλιου χώρου του Σκοπιανού Τελωνείου με θέα προς την Ελληνική πλευρά των συνόρων.

Τα ελαιόδεντρα μετέφερε από την Ελλάδα ο Αντιδήμαρχος κ. Καραθόδωρος ως δώρο για την συμβολική συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στην δενδροφύτευση του όμορου Δήμου της γείτονας χώρας αλλά και ως συμβολικό δώρο καλής θελήσεως για συνεργασία, αλλά και σύμβολο ευφορίας ειρήνης και πολιτισμού που μπορεί να καλλιεργηθεί ενθεν κακείθεν των δύο πλευρών.

Τα δένδρα φύτευσαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Παιονίας ένα με τον Δήμαρχο Γευγελή κ. Frangov Ivan, ένα με τον τοπικό βουλευτή της Γευγελής που αντιπροσωπεύει την περιοχή στα Σκόπια , ένα με τον Διοικητή του Φυλακίου στα σύνορα και ένα με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Γευγελής που συνεργάζονται στο πρόγραμμα Intereg 3 .

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος και η συνοδεία των δυο πλευρών μετέβησαν στο Μοτέλ Vardar όπου είχαν μια σύντομη συνάντηση ανταλλάσοντας απόψεις για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και προετοιμάζοντας την συνάντηση που θα γίνει στο Πολύκαστρο με την επίσκεψη του Δημάρχου Γευγελή στις 23/11/2012 στον Δήμο Παιονίας.

Η συμμετοχή στην δεδροφύτευση του όμορου Δήμου αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών που είχε ξεκινήσει ο πρώην Δήμος Πολυκάστρου και προωθεί ο σημερινός Δήμος Παιονίας.



1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΟΣ Ο ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ;ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ;;;ΚΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΜΙΣΘΗ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.