Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μικροομολογιούχοι μέσα στα γραφεία της ΝΔ: Αλήτες, ψεύτες, κλέφτες!

 Με φωνές και πετώντας αυγά εισέβαλλαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, οι δεκάδες μικρομολογιούχοι που είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί για να διαμαρτυρηθούν για τις οικονομίες που έχασαν με το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων.

Με απούσα την αστυνομία, που δεν είχε ειδοποιηθεί, οι συγκεντρωμένοι μπήκαν μέσα στα γραφεία της ΝΔ φωνάζοντας «αίσχος», «κλέφτες» και «αλήτες». Οι μικρομολογιούχοι διαμαρτύρονται για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων στα οποία είχαν αποταμιεύσει τις οικονομίες τους, που είχε αποτέλεσμα να χάσουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων τους μέσω του PSI+.

Σύμφωνα με τη zougla.gr, οι μικρομολογιούχοι αποφάσισαν να μπουν μέσα στα γραφεία ομαδικά όταν τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Πριν από λίγο βρίσκονταν στον προθάλαμο του κτηρίου και απαιτούσαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό.

«Ζητούμε συνάντηση με τον κ. Σαμαρά. Μήπως ο πρωθυπουργός είναι σαν τον κ. Βενιζέλο που μας κοροϊδεύει;» ανέφερε εκπρόσωπος τους.

http://www.iefimerida.gr


Το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις σημερινές ακρότητες από μικρή ομάδα ομολογιούχων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Νέα Δημοκρατία κατανοεί τον κόσμο που υπέστη –όπως οι ομολογιούχοι- άδικες θυσίες και δεν εγκαταλείπει τη δέσμευσή της να κάνει ό,τι μπορεί, μόλις η χώρα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.
Ακρότητες, όμως, όπως αυτές που συνέβησαν, σήμερα, στα Κεντρικά Γραφεία της, δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν.
Οι τραμπουκισμοί των λίγων εκθέτουν τους πολλούς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.