Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Προσφορά του «ΜΠΙΤΕΝ ΦΑΤΕΝ» στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς.

"Για άλλη μια φορά το κατάστημα «Μπίτεν Φάτεν» προσέφερε τις υπηρεσίες του και τις ψητές νοστιμιές του στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς στο πρόγραμμα της Τραπεζαρίας. Ξεχωριστές γεύσεις για όλους από το Ψητοπωλείο "Μπίτεν Φάτεν" 21ης Ιουνίου 107 στο κέντρο του Κιλκίς. Τα παιδιά υποδέχτηκαν με χαρά τα εδέσματα και το πρόγραμμα Αυτοεξυπηρέτησης - Τραπεζαρίας εξελίχθηκε κανονικά. Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν τη διεύθυνση του καταστήματος "Μπίτεν Φάτεν" για την ευγενική προσφορά τους."

4 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν τα όχηματα της συγκεκριμένης επιχείρησης, να μην παρκάρουν (σχεδόν κάθε ημέρα), δίπλα στο κατάστημά τους, μπροστά στη ράμπα για τη διέλευση των αναπήρων...
    Για του λόγου το αληθές υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες... Και φυσικά, για κάποιο παράξενο λόγο οι αστυνομικοί της 'Διας' που είναι συνήθως απέναντι, αλλά και η τροχαία, δεν βλέπουν τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμα σχολια μπορει να κανει ο καθενας και επειδη αυτο που λες δεν ειναι αληθεια γιατι παντα η ραμπα ειναι ελευθερη σε προκαλω να βαλεις τις φωτογραφιες που ειναι κλειστη η ραμπα!Και εσυ φυσικα δεν σχολιασες εδω για την προσφορα που εκανε το καταστημα στα παιδακια αλλα βρηκες την ευκαιρια να πεις την κακια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαλάρωσε...Όλα στην ώρα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκιο ο 12:56. Τα αυτοκίνητά του, είναι σχεδόν κάθε ημέρα στη γωνία του δρόμου και ανάποδα !! Καλά δε μιλάμε ότι μαζί με μηχανάκια, αυτοκίνητα, διαφημιστικό καρότσι πιάνει τη μισή 21η Ιουνίου !! Και δεν χρειάζονται φωτογραφίες. Οποιαδήποτε στιγμή να περάσετε θα τα δείτε. Πάντως και για να λέμε και το δίκιο, το "προεδρικό του" είναι σούπερ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.