Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Η "Τόλμη Κιλκίς" στο πανελλήνιο κύπελλο ταεκβοντό

Πανελλήνιο κύπελλο ταεκβοντό της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου Χαλκιδικής στις 23-24 και 25 Νοεμβρίου 2012. Η συμμετοχή των αθλητών/τριών ήταν αρκετά μεγάλη με επίπεδο καλό στο μεγαλύτερο ποσοστό στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών και εφήβων/νεανίδων. Στις ηλικίες παίδων/κορασίδων 1999 έως 2001 συμμετείχαν αρκετοί αρχάριοι για γνωριμία και προσαρμογή στον αγωνιστικό τομέα. Πρέπει να τονίσουμε ότι το 2ο πανελλήνιο κύπελλο θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο 2012 στην Αθήνα και γι’ αυτό η συμμετοχή των συλλόγων από τη Νότια Ελλάδα, που ανήκουν στην Ε.ΤΑ.Ν.Ε, ήταν ελάχιστη. Οι αγώνες διεξήχθησαν με συμβατικούς θώρακες σε τρία τερέν και κανονισμούς διαιτησίας WTF.

Σε αυτή τη διοργάνωση οι συμμετέχοντες του Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς ήταν 25 αθλητές/τριες και ο στόχος ήταν η εμπειρία σε όλα τα επίπεδα διότι η αγωνιστική σαιζόν ξεκίνησε πρόσφατα, με κορυφαία διοργάνωση το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Διακρίθηκαν οι:
Καπατσολίδης Βασίλειος, εφήβων έως 63 κιλά, αργυρό μετάλλιο,
Δαμιανίδης Μιχαήλ, ανδρών έως 74 κιλά, χάλκινο μετάλλιο,
Καλασαρίδου Αλεξάνδρα, γυναικών έως 67 κιλά, χάλκινο μετάλλιο και
Καλφοπούλου Μαρία, κορασίδων έως 33 κιλά, χάλκινο μετάλλιο.
Στην οκτάδα οι:
Τοπάλης Δημήτριος, εφήβων έως 68 κιλά,
Δανιηλίδης Χαράλαμπος, ανδρών έως 68 κιλά,
Αναστασιάδης Παύλος, εφήβων έως 59 κιλά,
Καΐκη Βαλσάμω, νεανίδων έως 46 κιλά,
Μουλιώτα Αθανασία, νεανίδων έως 55 κιλά,
Κουτσού Δήμητρα, κορασίδων έως 47 κιλά.

Η τακτική και τεχνική των αθλητών είναι πλέον προσαρμοσμένες στους ηλεκτρονικούς θώρακες για αυτό και η αλλαγή στον τρόπο κατοχύρωσης των πόντων φέρει κάποια επιρροή. Ωστόσο, οι αναμετρήσεις είναι θετικές ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και προπονητής κ. Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις και όποια άλλη δραστηριότητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.