Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή SOS από Γκουντενούδη για το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς

"Κύριε Υπουργέ,  Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κιλκίς ιδρύθηκε στην πόλη του Κιλκίς το Σεπτέμβριο του 1994. Είναι το μοναδικό Δημόσιο Ι.Ε.Κ. του νομού. Από το 1994 μέχρι σήμερα λειτουργεί ανελλιπώς προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον τομέα για τον οποίο ιδρύθηκε.
Το τελευταίο διάστημα όμως η στελέχωσή του έχει υποχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε η λειτουργία του να καθίσταται πλέον προβληματική έως αδύνατη. Στην ουσία σήμερα το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς διαθέτει μόνο Διευθυντή και Υποδιευθυντή. Παράλληλα, λόγω αναδιάρθρωσης ή κατάργησης άλλων συναφών Οργανισμών, το Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς έχει επιφορτισθεί με επί πλέον αρμοδιότητες και υποχρεώσεις.

Στο επισυναπτόμενο υπόμνημα της Διεύθυνσης του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς περιγράφεται επακριβώς η υφιστάμενη κατάσταση του Ινστιτούτου και οι ανυπέρβλητες πλέον δυσκολίες για τη λειτουργία του

Κύριε Υπουργέ, Παρακαλούμε για ικανοποίηση του αιτήματός για τη στοιχειώδη στελέχωση του Δ.Ι.Ε.Κ. Κιλκίς ώστε αυτό να είναι σε θέση να συνεχίσει την πολύτιμη παρουσία του."

Με εκτίμηση
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
Χρήστος Γκουντενούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου