Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αρνείται να υπογράψει τα μέτρα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης!

- Αγωνία στο Μέγαρο Μαξίμου
- Λυτούς και δεμένους έχει βάλει ο πρωθυπουργός να μεταπείσουν τον κ. Ρουπακιώτη
- Ο υπουργός Δικαιοσύνης ήταν πρόταση της ΔΗΜΑΡ για την κυβέρνηση

Ένα θρίλερ "μικρού μήκους" είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με πρωταγωνιστή τον υπουργό Δικαιοσύνης ο οποίος έχει σοβαρές ενστάσεις και δεν φαίνεται τουλάχιστον προς στιγμήν να υπογράφει τα μέτρα.
Σήμερα, διαδικαστικά τουλάχιστον, είναι μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για τα μέτρα.
Κι αυτό γιατί μέχρι το απόγευμα πρέπει το νομοσχέδιο των 230 σελίδων τελικά και σε ένα άρθρο, πρέπει να έχει κατατεθεί στην Βουλή.
Για να συμβεί αυτό, πρέπει, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του να σταλεί σε ένα υπουργείο χωριστά προκειμένου να πάρει την υπογραφή των υπουργών.
Όμως, εδώ έχουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής ένα πρόβλημα, αφού ο κ.Ρουπακιώτης διαφωνεί σε αρκετά θέματα και παρά τις προσπάθειες που γίνονται δεν έχει μεταπειστεί να υπογράψει.
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Ρουπακιώτης είναι επιλογή της ΔΗΜΑΡ για την τροκομματική κυβέρνηση και έως και αυτή την ώρα υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του κ. Σαμαρά με τον Φ.Κουβέλη για να μεταπεισθεί ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.