Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τον έπιασαν με μισό κιλό χασίσι και 46 ασυμπλήρωτες ιατρικές συνταγές

Συνελήφθη χθες (04.11.2012) στο Λιποχώριο Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός 31 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και αντίσταση. 
Ειδικότερα, στο Λιποχώριο Πέλλας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο προαναφερόμενος μαζί με έτερο ημεδαπό που αναζητείται εμπορεύονται ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο τη στιγμή της προσέλευσής του σε σημείο όπου θα πωλούσε ποσότητα κάνναβης έναντι χρηματικού ποσού.
Ο συνεργός του ο οποίος ανέμενε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο οι προαναφερόμενοι προσήλθαν στο σημείο, αντιλαμβανόμενος τη σύλληψη του 31χρονου, ανέπτυξε ταχύτητα και μέσω παρακείμενου αγροτικού δρόμου διέφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση.
Σε αστυνομικό έλεγχο του 31χρονου καθώς και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
· μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (490) γραμμαρίων,
· (20) ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής,
· ένα μαχαίρι,
· (46) ασυμπλήρωτες ιατρικές συνταγές οι οποίες έφεραν σφραγίδες ιατρών και
· δύο κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.