Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Η Τόλμη" Κιλκίς στο Βόλο

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο Βόλο στις 12-13 και 14 Οκτωβρίου 2012.
Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν 1999-2000 και ξεχωριστά 2001.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και ανερχόταν στους 670 αγωνιζόμενους.
Σε αρκετές κατηγορίες για τον τελικό έπρεπε να αναμετρηθείς έως και έξι φορές.
Οι αγώνες διεξήχθησαν με συμβατικούς θώρακες, δυο γύρους των 2 λεπτών, σε τρία τερέν.


Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε ο Α.Σ. "Η Τόλμη" Κιλκίς με έξι αθλητές-ριες.
-Τσόπουλος Δημήτριος, γεν. 1999, έως 65 κιλά, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αλλά ο ξαφνικός πόντος του στέρησε τον τελικό.
-Καλφοπούλου Μαρία, γεν. 2001, έως 33 κιλά, η οποία κατάφερε να διακριθεί στην 5η θέση. Με σκορ 11-11 στερήθηκε το μετάλλιο στον ξαφνικό πόντο.
Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή προσπάθεια τους οι Μουλιώτα Αθανασία έως 55 κιλά, Μαργαρίτης Βασίλειος έως 53 κιλά, Κουτσός Αριστείδης έως 33 κιλά και Κουτσού Δήμητρα έως 47 κιλά.
Η συμμετοχή και η εμπειρία έχουν σημασία με ή δίχως διάκριση. Στόχος είναι η διεκδίκηση μέσα από τον υγιή αθλητισμό.
Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος κ ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου για την προσπάθεια πάνω απ΄όλα και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.