Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέα «πυρά» Σεραφείμ κατά στοματικού έρωτα και ομοφυλοφιλίας

Επιμένει στον… αφορισμό του στοματικού έρωτα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Με νέα ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Μητρόπολης, ο Σεραφείμ απαντά σε μερίδα του Τύπου που είχε επικρίνει - όπως λέει - το προηγούμενο ανακοινωθέν του, λέγοντας ότι ο στοματικός έρωτας εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Παράλληλα, καταφέρεται εναντίον της ομοφυλοφιλίας.
Όπως γράφει ο Μητροπολίτης, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην παράχρηση των γεννητικών οργάνων του ανθρωπίνου σώματος.
«Είναι μόνιμος και συνεχής η αναφορά μου σε αυτό, διότι το ανθρώπινο σώμα συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, κατά δε την πίστη μας αποτελεί τον "ναόν του Παναγίου Πνεύματος"».
Ο Σεραφείμ επιτίθεται μάλιστα σε όσους τον επέκριναν για το κείμενο του λέγοντας: «Θα έπρεπε όμως προτού σύρετε τις «ωραίες» γραμμές σας να κάνατε μία "βολτούλα" μέχρι τό Ογκολογικό Νοσοκομείο "ΜΕΤΑΞΑ" πού συχνά επισκέπτομαι για νά φρίξετε μέ νέους καί νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία, αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς γιατρούς των για την "αναβίωση" φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως να αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης».
Για ακόμη μία φορά τάσσεται κατά της ομοφυλοφιλίας. Απευθυνόμενος στον Τύπο, λέει: «μήπως δεν γνωρίζετε ότι όλη η πρακτική της ομοφυλοφιλίας ανδρικής και γυναικείας εδράζεται στην παράχρηση των σωματικών οργάνων. Και ότι νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης "ετοιμάζει" επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και μεταξύ ομοφύλων ζευγαριών!!! δηλ. η θεσμοθετημένη πολιτεία νομιμοποιεί "ηθικά" την παράχρηση του ανθρώπινου σώματος και την ψυχοπαθολογία περί το γεννετήσιο ένστικτο και αυτό δεν σας απασχολεί (...)».
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είχε προειδοποιήσει, μέσω του ιστότοπού του, για τους κινδύνους στην υγεία από τον στοματικό έρωτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.