Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στα Συλλαλητήρια, που πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στη χώρα μας. 
Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, άνεργοι, συνταξιούχοι, απασχολούμενοι σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι και νέες έδωσαν μεγάλο και δυναμικό παρόν για να διαμαρτυρηθούν για τις καταστροφικές πολιτικές που υπαγορεύονται από την Καγκελάριο των Μνημονίων και ασκούνται από τη συγκυβέρνηση, κατ’ εντολή της τρόικα, σε βάρος της Κοινωνίας.
Η μαζική συμμετοχή στα Συλλαλητήρια καταδεικνύει για ακόμα μία φορά την αντίδραση, αλλά και αντίσταση, της Ελληνικής Κοινωνίας μπροστά στην αναλγησία όλων εκείνων που εμμένουν στην ίδια σκληρή, αντιλαϊκή, αντεργατική και ταυτόχρονα αναποτελεσματική και αδιέξοδη πολιτική.
Δηλώνουμε ότι όσο ασκούνται αυτές οι πολιτικές της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας, της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, θα συντονίζουμε και θα συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή τους.
Στο πλαίσιο αυτό, αύριο, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (Εκτελεστικές Επιτροπές) θα συνεδριάσει στα γραφεία της Γ.Σ.Ε.Ε., ώστε από κοινού οι Συνομοσπονδίες να καθορίσουν την περαιτέρω δράση τους.
Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο Αμφιθέατρο της Γ.Σ.Ε.Ε., για να ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.