Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν δύο άτομα για κατοχή περίπου 7 κιλών χασίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, πέτυχαν χθες (01.10.2012) το απόγευμα τη σύλληψη, δύο υπηκόων Αλβανίας 27 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής. 
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 27χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε άτομα στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί αρχικά συνέλαβαν τον 27χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κάνναβης περίπου 6 κιλών και 800 γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης ο 27χρονος την κατείχε από κοινού με τον 28χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.
Από το σημείο κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 6 κιλά και 833,8 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (4) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.