Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακή παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στον 2ο Ημιμαραθώνιο Καλαμαριάς - Πρωτιές για Ε. Ασημακίδου & Φ. Αβράμογλου

Πραγματικά κάτι απρόσμενο ήταν για την Καλαμαριά ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος και οι δρόμοι 5.000 μ και 1000 μ μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων που έγινε την περασμένη Κυριακή. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή σ΄ όλες τις κατηγορίες και το γεγονός ότι η Κεντρική Πλατεία του Δημαρχείου της Καλαμαριάς κατακλύστηκε από εκατοντάδες αθλητές και παιδιά που αγωνίστηκαν , γονείς και φίλους του αθλητισμού έδωσαν τον χαρακτηρισμό των πολύ πετυχημένων αγώνων. 
Μαζική υπήρξε η συμμετοχή των μικρών παιδιών δημοτικού σχολείου στα 1000m με τους γονείς τους να καμαρώνουν για την προσπάθεια τους .
Στους αγώνες, που διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και την Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του δήμου Καλαμαριάς, έλαβαν μέρος, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, επτά αθλητές και αθλήτριες που ασχολούνται με τις αποστάσεις στο τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς με επικεφαλής τον προπονητή τους Φίλιππο Μισαηλίδη, καταφέρνοντας μάλιστα να διακριθούν όλοι.
Πρωταγωνίστριες του αγώνα αναδείχτηκαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των 1000 μ μαθητριών με την δεκάχρονη Φανή Αβράμογλου και στα 5000 κορασίδων με την Ευρυδίκη Ασημακίδου, η οποία ήταν και 2η στη γενική κατηγορία των Γυναικών.
Στα 5.000 μ ο δεκαπεξάχρονος Αιμίλιος Μαβίδης κατέκτησε την 13η θέση στην κατηγορία των μαθητών & μαθητριών γυμνασίου γυμνασίου – λυκείου ενώ ο Κυριάκος Αβράμογλου ήταν 54ος στην κατηγορία των Ανδρών.
Στον ημιμαραθώνιο πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι βετεράνοι του συλλόγου Αντώνης Σαρίδης με 1 ώρα 43' 1, Λάζαρος Σιδηρόπουλος με 1 ώρα 47' 6 και Δημήτρης Βραχιόλογλου με 1 ώρα 50' 6.
Την αποστολή του ΓΑΣ Κιλκίς συνόδεψαν ο προπονητής Φίλιππος Μισαηλίδης και ο Έφορος του τμήματος Στίβου Βλάσης Μαβίδης
Τους αγώνες παρακολούθησαν οι Δημοτικές Αρχές της Καλαμαριάς, η Διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.