Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακός ο 11 χρονος Ανέστης Νάνος στα “Κωνσταντινίδεια 2012” της Νάουσας

Στους αγώνες με την επωνυμία “Κωνσταντινίδεια 2012” έπεσε η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος στίβου ΓΑΣ Κιλκίς. Οι αγώνες διοργανώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας Ημαθίας σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας και τον τοπικό σύλλογο ΓΕ ΝΑΟΥΣΑΣ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και σε αυτούς συμμετείχαν σωματεία των δύναμεων των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας , Πέλλας-Κιλκίς, Θεσσαλονίκης , Δυτ. Μακεδονίας, Σερρών με μεγάλο αριθμό αθλητών-τριών. 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος και φέτος στη διοργάνωση με Παμπαίδες και Παγκορασίδες των κατηγοριών Α' και Β'.
Την καλύτερη εμφάνιση από τους αθλητές του ΓΑΣΚ πραγματοποίησε ο 11χρονος Ανέστης Νάνος που εντυπωσίασε, για μία ακόμη φορά φέτος, και έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο στην ηλικία του. Ήταν 1ος στα 50 μ Παμπαίδων Β' με επίδοση 7''07 και με δέκα μέτρα διαφορά από τον δεύτερο καλύτερο αθλητή του αγωνίσματος. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο στα σπριντ που εάν προσεχθεί είναι βέβαιο πως θα φθάσει πολύ ψηλά.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ακόμη η Χριστίνα Μπατάρα που στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες σημείωσε 3'48''07 στα 1000 μ των παγκορασίδων Α' κατακτώντας την 4η θέση. Τα ίδια ισχύουν και για την μόλις 7 ετών Βασιλική Καραμανίδου που αγωνίστηκε εντυπωσιακά με αθλήτριες ως και πέντε χρόνια μεγαλύτερες της κατακτώντας την 24η θέση σε 47 συμμετέχουσες στα 50 μ παγκορασίδων β-μίνι με επίδοση 8''96!
Αν και με πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο η Σωτηρία Καζαντζίδου έστειλε το ακόντιο στα 30,10 μ και έδειξε πως στοχεύει πολύ ψηλά φέτος.
Με τα πόδια “βαριά” από τον ένα μήνα χειμερινής προετοιμασίας οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν δεν μπόρεσαν να πετυχουν , δικαιολογημένα, κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο χάρηκαν τη συμμετοχή και τίμησαν με την αγωνιστική παρουσία τους τους διοργανωτές.
Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αθλητών του ΓΑΣ Κιλκίς ήταν: 50 ππ-β 7ος Δημήτρης Καραμανίδης 8''46, 150 μ ΠΚ-Α 7η Ελένη Κωνσταντινίδου 22''44, 1000 μ πκ-β 6η Ελένη Φωτιάδου 3'55''50, 13η Σταυρούλα Γρηγοριάδου 4'27''73, 80 μ πκ-Α' 7η Παναγιώτα Τανάνη 11''80, 1000μ ππ-β Δημήτρης Καραμανίδης 10ος με 4'01΄΄73, Αλμα σε μήκος ΠΚ-Β' 7η Ελένη Κωνσταντινίδου 4,52 μ και 23η Κατερίνα -Βέρα Φωτιάδου 3,38 μ , σφαίρα ΠΚ-β' 7η Κατερίνα -Βέρα Φωτιάδου 7,10 μ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.