Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θεμελίωση και Αγιασμός του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 21/9/2012 ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρτσιώτης Θεόδωρος συμμετείχε στην τελετή θεμελίωσης και Αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, κ. Κυρίζογλου Λαζάρου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταυρουπόλεως – Νεαπόλεως, κ. Βαρνάβας. Κατά τη διάρκεια της τελετής αρχικά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ακολούθησαν οι ομιλίες του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολου. Στην τελετή μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί φορείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.