Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Πουλούσαν λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη την Τρίτη (14.08.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 69 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».

Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 290 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Συνελήφθη επίσης την Τρίτη (14.08.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα».
Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
Συνολικά κατασχέθηκαν 360 πακέτα τσιγάρων τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο Νέων Μουδανιών για καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου