Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Η δημοτική αρχή Κιλκίς στο πλευρό των αστυνομικών υπαλλήλων

Τη συμπαράστασή της στους αστυνομικούς υπαλλήλους των 20 και πλέον νομών της χώρας-μεταξύ των οποίων και ο νομός Κιλκίς- που θα δουν 1.881 συνάδελφούς τους να μετακινούνται για δύο μήνες σε Αστυνομικές Διευθύνσεις της Θράκης μετά από σχετική κυβερνητική αιφνίδια απόφαση, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Κιλκίς.
Όπως αναφέρεται: "Στο Δήμο Κιλκίς είμαστε απόλυτα αντίθετοι στην αποδυνάμωση των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρείται, καθώς αυτή αναμένεται να επιφέρει δυσμενείς επιπτώσεις στο ούτως η άλλως δύσκολο έργο της αστυνόμευσης της περιοχής μας λόγω συνόρων, κλονίζοντας περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας ιδίως την κρίσιμη αυτή περίοδο, όπου η οικονομική κρίση επηρεάζει όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
Μόνο από τα τμήματα του νομού Κιλκίς θα μετακινηθούν σε Αστυνομικες Διευθύνσεις της Θράκης 175 αστυνομικοί. Πρόκειται σαφώς για απομάκρυνση ενός διόλου ευκαταφρόνητου αριθμού δυνάμεων που αναμφισβήτητα θα καταστήσει προβληματική έως και αδύνατη τη φύλαξη και την προστασία του ακριτικού μας τόπου.
Και όλη αυτή η νέα επιχείρηση ενίσχυσης των συνόρων στον Έβρο, όπως καταγγέλλουν οι αρμόδιες Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων, δε συνοδεύεται από εξειδικευμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, υποδομές και μέσα, ενώ συν τοις άλλοις δεν εξασφαλίζει συνθήκες ασφαλούς και υγιεινής διαβίωσης για τους αποσπασμένους αστυνομικούς.
Τα προβλήματα της μάχιμης Ελληνικής Αστυνομίας είναι σοβαρά, συσσωρευμένα και γνωστά, και ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές για τους πολίτες, είναι ανεπίτρεπτο να οξύνονται.
Επιπλέον, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα δεν θα αντιμετωπιστεί με λήψη τέτοιων αποσπασματικών και πρόσκαιρων λύσεων, αλλά με αποφασιστικές πρωτοβουλίες που θα συνοδεύονται και από αντίστοιχη οργάνωση και συντονισμό.
Η δημοτική αρχή Κιλκίς στο πλαίσιο της αγαστής και διαρκούς συνεργασίας της με την Ελληνική Αστυνομία, τονίζει ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον αστυνομικό και στο δύσκολο καθημερινό έργο του. Εκφράζει τέλος την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των αστυνομικών και ζητεί από την πολιτεία την επανεξέταση του, όπως διαφαίνεται πρόχειρου αλλά και επικίνδυνου για την ελληνική επικράτεια, μέτρου”.

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ. ΓΙΑΤΙ? ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΧΙ 175 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ 200 ΚΙΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ Δ ΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ 1881 ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ? ΝΤΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ "ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον ιδιο σχεδιασμο κανεις οταν ειναι να ψηφισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.