Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων ενημερώνει για τις ακόλουθες προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος:
Α. Ένα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων του οποίου η θητεία λήγει στις 30 Ιουνίου 2014. Η προκήρυξη έχει δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΟJ C228/31-07-2012) με προθεσμία υποβολής την 21η Σεπτεμβρίου 2012.


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της EFSA διορίζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 25 του Κανονισμού (ΕΚ)178/2002.
Η τρέχουσα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της EFSA περιλαμβάνει μόνο τρία μέλη (αντί του νόμιμου τέσσερα) που έχουν προϋπηρεσία σε οργανώσεις εκπροσώπησης καταναλωτών και άλλων συμφερόντων στην τροφική αλυσίδα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενθαρρύνει ιδιαίτερα την υποβολή αιτήσεων από υποψηφίους που έχουν αυτήν την εμπειρία. Σημειώνεται ότι το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο έχει ένα μέλος με προϋπηρεσία σε οργανώσεις που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των καταναλωτών και δύο μέλη με προϋπηρεσία σε οργανώσεις που εκπροσωπούν άλλα συμφέροντα στην τροφική αλυσίδα.
Περισσότερες πληροφορίες δύνανται να αναζητηθούν στους ιστότοπους:
http://www.efsa.europa.eu/en/press/news/120731a.htm
και
http://ec.europa.eu/food/efsa/efsa_management_board_en.htm
Β. Μία θέση προσωρινού υπαλλήλου: EFSA/X/AD/2012/009 – Head of Communications Channels - Middle Manager - Communications Directorate - Communications Channels - Temporary Agent - Grade AD9, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων την 3η Σεπτεμβρίου 2012 .Σημειώνουμε ότι οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν απευθείας ηλεκτρονικώς στην προκηρύσσουσα Υπηρεσία. Περισσότερες πληροφορίες δύνανται να αναζητηθούν στον ιστότοπο:
http://www.efsa.europa.eu/en/vacancies/vacancy/efsaxad2012009.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.