Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Π. Ψωμιάδης: «Τίποτε δεν λειτουργεί στο κράτος»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα μεγάλο πρόβλημα, που αφορά τα μέτρα που επιβάλλει η τρόικα και την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου η οποία πρέπει να γίνει. Όμως εκτός από την οικονομική κρίση έχουμε κι ένα διαλυμένο κράτος, όπου τα τελευταία χρόνια σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί. Ακόμη κι αν λυνόταν σήμερα με ένα θαύμα το πρόβλημα της οικονομίας, πάλι δεν θα υπήρχε κράτος.
Γι’ αυτό κάποια στιγμή οι Υπουργοί θα πρέπει να ασχοληθούν και με τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως η ασφάλεια των πολιτών, με την Aυτοδιοίκηση που είναι παρατημένη εδώ και δύο χρόνια, με τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, των μικρομεσαίων, του αγροτικού κόσμου, της νεολαίας. Σ’ αυτή την κρίσιμη ώρα, πρέπει πάση θυσία να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή. Και εφόσον λειτουργήσει το κράτος, τότε έχουμε ελπίδες να αντιμετωπίσουμε πραγματικά και την κρίση χρέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.