Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Χαρακόπουλος: «Στηρίζουμε την ίδρυση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος»

«Η Διεπαγγελματική Οργάνωση συνιστά αναμφίβολα ένα ευνοϊκό θεσμικό περιβάλλον, όπου με διάλογο, αλληλοκατανόηση και συνεργασία θα επιλύονται τα κοινά και χρονίζοντα προβλήματα στην παραγωγή, σφαγή, διακίνηση και εμπορία του κρέατος» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των κρεοπωλών, κατά την οποία τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης και λειτουργίας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος στην οποία θα μετέχουν εκπρόσωποι φορέων από το σύνολο της παραγωγικής αλυσίδας.
Όπως ανακοινώθηκε στη συνάντηση, ανατέθηκε στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μόσχο Κορασίδη να αναλάβει συντονιστικό ρόλο στις διαδικασίες για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπογράμμισε στους εκπροσώπους των κρεοπωλών ότι «η κτηνοτροφία εντάσσεται στις κεντρικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης του Αντώνη Σαμαρά με βασικό στόχο τη στήριξη της ελληνικής παραγωγής σε γάλα και κρέας, ώστε να ανατραπεί το αρνητικό ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών ιδίως στο κρέας».
Στη συνάντηση, κατά την οποία έγινε διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, έλαβαν μέρος από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών ο πρόεδρος κ. Θωμάς Χαρίσης, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παπαργύρης, ο γενικός γραμματέας κ. Σάββας Κεσίδης και τα μέλη κ.κ. Γαλανάκης και Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» κ. Βασίλης Ντεληφιλιππίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Παραδοσιακών Κρεοπωλών Π.Ε. Πειραιά και Νήσων Αιγαίου «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Σταύρος Πέρρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.