Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Από την "Επιμορφωτική": Διεθνής Έκθεση με θέμα την «Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών» στο Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ διοργανώνει στο Κιλκίς Διεθνή Έκθεση με θέμα την «Αξιοποίηση των Άχρηστων Υλικών».
Η έκθεση θα υλοποιηθεί το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, τον οποίο παραχώρησε πρόθυμα ο Δήμος Κιλκίς και αποτελεί μια δράση του Διακρατικού έργου Grundtvig με τίτλο “The Value of Wasted Materials” στο οποίο συμμετέχουν εταίροι από την Γερμανία και την Γαλλία. Στην έκθεση θα εκτεθούν αντικείμενα τα οποία έχουν είτε καλλιτεχνική αξία ή χρηστική και τα οποία κατασκευάστηκαν από άχρηστα υλικά όπως γυαλί, μέταλλο, ξύλο, χαρτί, κλπ., από άτομα που είναι ευαισθητοποιημένα και ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο είτε από χόμπι ή επαγγελματικά.
Επίσης, θα προσκληθούν για να εκθέσουν αντικείμενα πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, φορείς, κλπ.
Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην έκθεση μπορεί να το κάνει αφού έρθει σε συνεννόηση με τους διοργανωτές. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποστείλει τα εκθέματα στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.
Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ, Δοϊράνης 56, Κιλκίς, τηλ.: 23410 28705, email: epimorf@otenet.gr
Οι εταίροι στο πρόγραμμα είναι:
· Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.ΕΠΕ - Συντονιστής
· August Horch Academie GMBH (Γερμανία)
· Audit Conseil Expertise Formation (Γαλλία)

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια της Επιμορφωτικής και σε όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.